mondo.rs

Počinju novi radovi na obilaznici oko Beograda

Autor:

Do 1. juna radiće se i na mostu preko Save u smeru ka petlji Orlovača.

1
A- A A+

radovi, zatvorena ulica Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Povoljne vremenske prilike očekuju vozače na putevima u Srbiji.

Mnogi stanovnici će spojiti Uskrs i Prvomajske praznike, pa se krajem radne nedelje očekuje daleko veći broj automobila, kako na putevima, tako i na pojedinim graničnim prelazima.

Auto-moto savez Srbije podseća da je vreme čekanja na graničnim prelazima često promenljivo i savetuju da, ukoliko dođe do dužih zadržavanja, koriste alternativne prelaze, kao što su Šid, Sot i Bačka Palanka – sa Hrvatskom, a Kelebija, Bački Breg i drugi manji prelazi, koji rade od 7 do 19 časova, sa Mađarskom.

Trenutno se vozila na putničkim terminalima zadržavaju do 30 minuta, osim na izlazu na prelazu Horgoš 2 gde se čeka do 60 minuta.

Zadržavanja na graničnim prelazima za teretna vozila, na izlazu iz zemlje su višesatna, a teretnjaci na prelazu Batrovci čekaju čak 14 sati, saopštio je AMSS.

Na prelazu Bačka Palanka, teretnjaci čekaju osam sati, na Horgošu sedam, na Kelebiji šest, Šidu pet, Bogojevu tri sata, a na Sremskoj Rači 60 minuta.

Danas počinju radovi na obilaznici oko Beograda, na mostu preko Save, u smeru ka petlji Orlovača. U zoni radova doći će do suženja puta, pa će maksimalna dozvoljena brzina biti 50 km/h. Takođe, na obilaznici se radi u zoni petlje Batajnica.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na MONDO Facebook i Instagram stranicama.

Povezano

Sve vesti