mondo.rs

Britni se oglasila da je dobro, fanovi joj ne veruju

Autor:

Pevačica je objavila video gde je pokušala da uveri pratioce da je bolje i da ne veruju glasinama da je u mentalnoj bolnici protiv svoje volje, ali...

Britni se oglasila da je dobro, fanovi joj ne veruju Foto: YouTube/screenshot/BritneySpearsVEVO

Od kada je Britni Spirs (37) najavila da se povlači iz javnosti i otkazuje nastupe zbog toga što želi da se posveti svom zdravlju usled toga što teško podnosi očevu bolest i dobrovoljno se prijavila na lečenje u jednoj mentalnoj instituciji, nastao je pravi haos.

Njen bivši menadžer Sem Latfi je objavio navodne prepiske između Britni i njenoj menadžmenta, kao i porodice, gde tvrdi da pevačicu "drže protiv njene volje" i pokrenuo akciju "osloboditi Britni" nakon čega je čak bio i protest na ulicama.

Otkazala SVE

Pevačica se sada oglasila povodom ovih navoda i situacije koja je eskalirala, pa istakla da ne treba verovati u sve što se piše, kao i da je ona jača nego što izgleda i da je Sem lažirao mejlove koje je predstavio njenim fanovima.

Pored kratkog videa koji je objavila na svom Instagram profilu gde je pozdravila pratioce i rekla da je sve kako treba, u opisu se može pročitati celo saopštenje, koje glasi:

"Želim da vas pozdravim, jer su izrečene neke stvari zbog kojih se sve otelo kontroli. Postoje glasine, pretnje smrću mojoj porodici i mom timu, i toliko mnogo ludih stvari je izgovoreno. Pokušavam da se posvetim sebi, ali zbog svega što se dešava mi je samo još teže. Ne verujte svemu što pročitate i čujete. Ovi lažni mejlovi su kreirani od strane Sema Latfija još pre nekoliko godina... Ja ih nisam napisala. Pretvarao se da je ja i komunicirao sa mojim timom putem lažne e-mail adrese. Moja situacija je unikatna, ali obećavam vam da radim ono što je najbolje trenutno. Možda ne znate ovo o meni, ali ja sam jaka i borim se za ono što želim! Vaša ljubav i posvećenoj je neverovatna, ali ono što mi je sada potrebno je malo privatnosti kako bih se izborila sa svim teškim stvarima koje mi je život priredio. Ako biste mogli to da mi učinite, bila bih večno zahvalna. Volim vas", napisala je ona.

View this post on Instagram

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago... I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you ❤️❤️❤️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Međutim, Sem se takođe oglasio nakon njene optužbe da je lažirao prepisku i istakao da to nije istina, kao i da saopštenje u opisu videa sigurno nije napisala Britni, već da su je naterali da se pojavi kratko u video snimku gde deluje "uplašeno". Glavni argument mu je to što "Britni nikada nije ružno pričala o ljudima", pa da tako ne bi nikad rekla za njega da je to uradio, a onda je nastavio sa tvrdnjama da je pevačica u problemu i da joj treba pomoć.

Brijanje glave i brak od 55 sati!

Njegovom stavu se pridružio veliki broj pevačicinih fanova koji su joj pisali da ove rečenice ne liče nju i da se slažu da ih ona nije napisala.

Šta vi mislite?


Povezano

Sve vesti