mondo.rs

"Anđelina je ku***, Bred je super!"

Autor:

Manekenka izvređala glumicu.

2
A- A A+

Manekenka i glumica Kapris Buret (47) se u intervjuu za "New Magazine" dotakla i teme nekadašnjeg holivudskog para Breda Pita i Anđeline Džoli - i nije imala lepe reči za glumicu.

"U zasebnim situacijama sam bila u prilici da se nađem na večeri i sa Anđelinom i sa Bredom, ali ne mogu da se setim da li su u tom trenutku bili u braku. Bred je bio fantastičan, a Anđelina prava kuč**. Nije jednu reč izustila celo veče. Samo je sedela i gledala okolo", istakla je Kapris i dodala da je glumica "užasna".

Kapris je pomenula i Bredovu bivšu ženu kada je rekla: "Bred je tako fin lik i definitivno više muškarac za Dženifer Aniston."

Posetio bivšu ženu!

Pit i Aniston su se venčali 2000. godine i razveli pet godina kasnije. Glumac je potom započeo romansu sa Anđelinom na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit". Bili su zajedno više od deset godina nakon toga, u braku dve godine i delili su zajedno šestoro dece - troje biološke i troje usvojene.

Razvod još uvek nije konačan, jer nisu regulisali finansijske aspekte. U decembru su uspeli da postignu sporazum oko podele starateljstva nad decom, ali detalji nisu poznati javnosti.

bred pit, anđelina džoli Foto: Gulliver/Getty Images/Dimitrios Kambouris

Povezano

Sve vesti