mondo.rs,Tanjug

Evo kako će raditi prodavnice i pijace za praznike

Autor:

Većina prodavnica i pijaca u Srbiji za Uskrs, 28. aprila neće raditi, a ostalih prazničnih dana njihovo radno vreme biće skraćeno.

6
A- A A+
jaja, uskrs, pijaca Foto: MONDO/Stefan StojanovićSve prodavnice Idea i Roda će u petak i subotu raditi uobičajeno.

U nedelju, 28. aprila, biće otvorena samo prodavnica Idea na Zlatiboru, od 8.00 do 15.00 i prodavnica Idea na Kopaoniku koja će raditi od 8.00 do 20.00.

U sredu, 1. maja većina prodavnica Idea će biti otvorena za potrošače do 15.00, a 2. maja radiće uobičajeno.

U sredu i četvrtak, Roda marketi radiće redovno.

Prodavnice Deleze Srbija (Maksi, Shop&Go, Tempo) će u petak, 26. aprila raditi do 18.00, a sledećeg dana radiće uobičajeno.

U nedelju, 28. aprila biće otvorena samo Maksi prodavnica u Čajetini.

Određeni broj Maksi marketa neće raditi 1. i 2. maja, a one prodavnice koje budu otvorene radiće po redovnom radnom vremenu.

Tih dana će Tempo marketi raditi uobičajeno, a prodavnice Shop&Go biće zatvorene.

Na Veliki petak, 26. aprila prodavnice kompanije Lidl Srbija biće otvorene do 18.00, a u subotu, 27. aprila i ponedeljak, 29. aprila imaće uobičajeno radno vreme. U sredu, 1. maja prodavnice Lidl-a radiće do 14.00 časova, a sledećeg dana uobičajeno.

Radnje Univereksporta će u petak, subotu i ponedeljak raditi po ustaljenom radnom vremenu.Po skraćenom radnom vremenu, od 7.30 do 20.30 radiće u petak i subotu prodavnice Super Vero i Džambo (Jumbo), a od ponedeljak 29. aprila imaće redovno radno vreme.

Metro Keš i Keri (Metro Cash&Carry) će u petak, 26. aprila raditi uobičajeno, a u sredu, 1. maja neće raditi.

Nedelja, 28. april biće neradan dan i za robnu kuću Ikea, dok će ostalim danima raditi redovno.

A BEOGRADSKE PIJACE....

Beogradske pijace imaće prilagođeno radno vreme tokom uskršnjih i prvomajskih praznika, dok će u petak i subotu, 26. i 27. aprila, kao i u sredu i četvrtak, 1. i 2. maja, raditi uobičajeno, saopšteno je iz "Gradskih pijaca".

Zelene pijace na Vaskrs, u nedelju, 28. aprila, neće raditi, osim pijaca "Zemun", "Dušanovac", "Banovo brdo", "Bele vode", "Gornja varoš" i "Palilula", koje će raditi od 6 do 13 sati.

U ponedeljak, 29. aprila, sve zelene pijace će raditi skraćeno, od 6 do 13 sati.

Garaža na pijaci "Zeleni venac" za Vaskrs neće raditi, dok će ostalih dana raditi uobičajeno, od 6 do 21 cas.

Otvoreni tržni centar Novi Beograd, popularni "Buvljak" neće raditi 28. i 29. aprila, a ostalih dana radiće u uobicajenom radnom vremenu, od 8 do 20 sati.

Kako će saobraćati gradski prevoz za praznike

Na pijaci "Dušanovac" prodaja iz vozila neće biti vršena 28. aprila, dok će ostalih dana taj deo pijace raditi uobičajeno od 22 do 6 sati.

Parking na pijaci "Dušanovac" radiće 28. aprila od 7 do 19 sati.

Za praznike besplatno parkiranje

"Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom - Miljakovac" neće raditi 28. i 29. aprila, dok će ostalih dana raditi od 6 do 19 časova.

Tržni centar "Krnjača" - cvetna pijaca neće raditi 28. aprila, dok će ostalih dana raditi uobičajeno od 11 do 8 sati narednog dana.

Za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika, parking na pijaci "Zemun" radiće u redovnom poslovnom radnom vremenu od 00 do 24 sata.

Povezano

Sve vesti