mondo.rs,Tanjug

"Napadi na moju porodicu govore više o njima"

Autor:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da napadi na njega i njegovu porodicu više govore o onima koji ga napadaju, nego o njemu.

66
A- A A+

Vučić Foto: Tanjug/Zoran Mirković

On izrazio uverenje da građani prepoznaju ko se bori za narod, što mu je, kako kaže, i najvažnije.

"Toliko je svečan današnji dan, da ne bih da ga kvarim sa narkodilerima, ni sa kriminalcima različitih vrsta. Neka oni rade svoj posao, mi ćemo svoj, a na kraju narod uvek da svoj sud", rekao je Vučić novinarima u Pekingu, odgovarajući na pitanje - kako komentariše svedočenje "izbačenog člana SNS, koji je glavna zvezda u NIN-u samo zato što je napao Andreja Vučića".

Radi se, inače, o intervjuu za NIN Predraga Belića, nekadašnjeg predsednika opštine Alibunar i bivšeg predsednika lokalnog odbora SNS.

Na dodatno pitanje nije li uslov da neko bude sagovornik NIN-a taj da "mrzi Vučića", predsednik je rekao da je to samo jedan od uslova, te da ima i drugih.

"Kada su doveli narkodilera da svedoči, mislim da i to sve govori. Samo neka rade svoj posao, neka napadaju. Mislim da ljudi u Srbiji mere rezulate, da vide dobro i razumeju odlično i da je svima sve jasno i ko se obogatio na grbači naroda a i ko je taj koji radio protiv naroda, a ko je taj ko se bori za narod, a ne za sebe, to je za mene najvažnije", rekao je on.

Povezano

Sve vesti