Promo

Poznati se fotokopirali! (FOTO)

Autor:

Pogledajte kako su se Sara Jo, Miodrag Dragičević i Vladimir Stojković zabavili na jednom beogradskom događaju

Poznati se fotokopirali! (FOTO) Foto: Miloš Manojlović, Arben Gaši

Spektakularna žurka u čast svih mladih umetnika koji stvaraju noću i veruju da nikad nije kasno da
ostvare svoju viziju priređena je u Beogradu, na oduševljenje velikog broja gostiju, među kojima su bili
glumci Slaven Došlo, Vladimir Aleksić, Miodrag Dragičević, Bojan Perić, Matea Milosavljević, pevačice Sara Jo i Ida Prester, reper Struka, fudbaleri Vladimir Stojković, Armin Đerlek, Filip Stevanović, košarkaši Ognjen Jaramaz, Nikola Mišković, influenseri Lea Stanković i Andrija Jo, i mnogi drugi.

adidas,nite jogger,poznati Foto: Miloš Manojlović, Arben Gaši

Nakon Los Anđelesa, Tokija, Londona i drugih svetskih metropola i naša prestonica je organizovala
zanimljiv događaj na kom je predstavljen novi model adidasa – Nite Jogger, svetleća silueta modernog
dizajna.

Upravo su svetlosni momenti privlačili pažnju tokom čitave žurke koja se održala u originalnom i neobičnom ambijentu, u zgradi Jugošpeda.

adidas,nite jogger,poznati Foto: Miloš Manojlović, Arben Gaši

Improvizovana benzinska stanica, auto radionica, dark room, VR kutak, foto stanica i deo za fotokopiranje neke su od aktivacija koje je isprobao veliki broj umetnika i gostiju koji su se zabavljali tokom čitave večeri i trudili da naprave što bolju fotografiju za društvene mreže.

adidas,nite jogger,poznati Foto: Miloš Manojlović, Arben Gaši

Glumac Miodrag Dragičević, koga trenutno gledamo u serijama "Pet", "Urgentni centar" i "Žigosani u reketu", nije krio oduševljenje, pa nam je otkrio kada je on najkreativniji.

adidas,nite jogger,poznati Foto: Miloš Manojlović, Arben Gaši

"Noću imam najveću inspiraciju. Tada sumiram sve što mi se desilo tokom dana i mašta mi najbolje radi. Gradska dešavanja balansiram, gledam da ih doziram tako da mi ne dosade. Svako veče izlazim napolje, volim da se provedem negde sa društvom. Nekad je to kafica, a nekad i žurka, baš kao ovaj put, ali uvek se trudim da se posvetim i porodici", rekao je Dragičević.

Jedan od naših najboljih golmana, Vladimir Stojković na događaj je stigao u društvu prijatelja i klupskih kolega i otkrio da retko posećuje noćne događaje.

adidas,nite jogger,poznati Foto: Miloš Manojlović, Arben Gaši

"Kada sam bio mlađi mnogo više sam voleo da izlazim. Sada preferiram sportska dešavanja. Nisam nikada bio noćna ptica jer se oduvek bavim sportom, a od kad postoje karantini nekako nikada nisam umeo da ih prevarim i iskradem se. Danas sve doziram u granicama normale i drago mi je da sam bio deo ovog događaja jer sam se sjajno proveo. Ali, ako me pitate, definitivno sam više dnevni tip".

Popularna pevačica Sara Jo već dugo sarađuje sa adidasom i, kako kaže, ovaj brend je  postao deo njenog svakodnevnog života, baš kao i model Nite Jogger.

adidas,nite jogger Foto: Miloš Manojlović, Arben Gaši

"Patika namenjena nama kreativcima koji stvaramo 24/7 kao stvorena je za mene. Veče me
najviše inspiriše, bilo da je muzika u pitanju, nastupi, koreografske probe ili nešto treće. Sam događaj je bio zaista fantastičan i odlično sam se zabavila. Možda mi je fotokopir mašina bila najzanimljivija, ne možete da verujete koje sve fore tu mogu da se naprave. Pravili smo skroz cool postere, i ispalo je i bolje nego što smo mogli i da očekujemo", rekla je Sara kroz smeh.

adidas,sara jovanović Foto: Miloš Manojlović, Arben Gaši

Mekano tkanje, lagan materijal i Boost pena čine novu siluetu idealnom za noćno istraživanje.
Nite Jogger posebno izdvajaju hi-vis detalji, odnosno elementi sa visokim odsjajem, kao i
poruka brzina noći, ispisana sistemom znakova morzeove azbuke na spoljašnjem delu đona.

Povezano

Sve vesti