mondo.rs

Savo: Neprijatno, ali nisam nezadovoljan

Autor:

"Verujem da ima pomaka u poslednjih nekoliko nedelja, ali je ovo suviše malo vremena", poručio je trener Partizana posle poraza.

Savo: Neprijatno, ali nisam nezadovoljan Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Skliznuo je Partizan na peto mesto na tabeli posle poraza u 160. "večitom" derbiju, ali Savo Milošević veruje da će njegova ekipa "progurati krizu" i da je najvažnije što i dalje sve drži u svojim rukama, tako da će u naredne četiri utakmice pokušati da obezbedi Evropu.

Od dolaska u Humsku, prvi put u svojstvu trenera, govorio je o psihološkoj blokadi svojih igrača, a toga se dotakao i nakon poraza od Crvene zvezde.

Naglasio je da su imali takvu vrstu prednost zbog pogleda na tabelu i "sveopšte situacije", dok svojim igračima nije zamerio na individualnim greškama nakon kojih su "pali" golovi za Crvenu zvezdu koja je pred titulom (2:1).

Kako se Vi osećate, gospodine Miloševiću?

"Generalno se osećam lepo otkako sam kraj aut-linije i danas sam taj osećaj imao. I meni je to bila nepoznanica do pre nekoliko nedelja, a greške su sastavni deo fudbala. Mi imamo psihološki pritisak zbog svega, skloni smo padovima bili i u prošlosti, pokušavamo to da saniramo da smo danas pomislili da napadnemo Zvezdu u drugom poluvremenu", rekao je Savo Milošević i poručio:


"Neprijatan poraz, ali nisam nezadovoljan s prikazanim, verujem da ima pomaka u poslednjih nekoliko nedelja, ali je ovo suviše malo vremena".

Slede mečevi sa Mladosti, Vojvodinom, Proleterom i Napretkom...

"Naša mini-liga počinje od Lučana, mogao je derbi da nam donese ponos, ali ostaju nam te četiri utakmice gde moramo da obezbedimo evropsku vizu. Dobro je dok zavisite od sebe i tako ćemo pokušati da bude", zaključio je trener Partizana.

Izvor: MONDO/Arenasport/YouTube

Povezano

Sve vesti