mondo.ba

Sari će "nekako preživeti" posle kazne FA

Autor:

Menadžer Čelsija kažnjen je zbog nedoličnog ponašanja od Fudbalskog saveza Engleske (FA) sa 8.000 funti (oko 9.250 evra). Pošto godišnje zarađuje oko 6 miliona evra, nekako će se snaći...

0
A- A A+
Mauricio Sari, Sari Foto: Tanjug/AP/Alastair Grant

Sari je priznao da se nedolično ponašao zbog čega je poslan na tribine na utakmici Premijer lige protiv Barnlija koja je završila rezultatom 2:2.


Sudija Kevin Frend isključio je Sarija na utakmici u ponedjeljak, jer je pokušao da interveniše u prepirci Matea Kovačića sa nekoliko gostujućih fudbalera.

"Mauricio Sari je kažnjen sa 8.000 funti, nakon što je priznao da se nedolično ponašao i prihvatio standardnu kaznu. Optužba se ticala njegovog ponašanja u 94. minutu utakmice između Čelsija i Barnlija, koja je igrana u ponedeljak", saopšteno je iz Fudbalske asocijacije Engleske.

Ranije tokom utakmice Sari je sarkastično aplaudirao klupi Barnlija zbog "krađe vremena", nakon što je Ešli Vestvud legao na travu zbog grčeva, kako bi njegova ekipa uspela da zadrži "krvavo zarađeni bod" u Londonu.

Sari je čak posle meča odbio da se obrati predstavnicima medija, a na "press" konferenciju je poslao pomoćnog trenera Đanfranka Zolu.

Povezano

Sve vesti