mondo.rs

Evo, evo, pratimo se...

Autor:

Pevačica i fudbaler se ponovo zapratili na Instagramu nakon navoda da se razvode i da zbog toga nisu više "prijatelji" na ovoj društvenoj mreži.

18
A- A A+

Nakon vikenda u kojem su se supružnici Duško Tošić i Jelena Karleuša otpratili na Instagramu, sačekale su nas vesti da se fudbaler i pevačica razvode, čak i tekstovi o tome kako će podeliti imovinu, odnosno šta će kome pripasti nakon razvoda.

Karleuša je ranije izjavila da "na gluposti reaguje ćutanjem", ali onda se ipak nedavno oglasila kada je na Instagramu napisala: "Tabloidni tekstovi o razvodu su apsolutna laž i izmišljotina bolesnih umova. Ne verujte, ne čitajte i ne pridajte im značaja jer vas LAŽU".

Bračni par se sada ponovo zapratio na Instagramu, što su njihovi pratioci odmah primetili, a domaći mediji preneli da je došlo do promene u njihovim aktivnostima na društvenim mrežama.

Karleuša za MONDO: Ja ću da pričam šta hoću

Kada je u januaru ove godine počeo skandal u vezi sa navodnom Jeleninom aferom sa Duškovim kolegom Ognjenom Vranješom, počela su da kruže šuškanja da je Tošić podneo papire za razvod braka, a pevačica je ove navode demantovala. Tada je i poslednji put Duško objavio sliku sa suprugom.

Karleuša i Vranješ: POČINJE!

Duško je bio podrška Jeleni tokom sahrane njene majke Divne Karleuše, 6. marta ove godine, a sledeći i jedini put kada su se pojavili zajedno bilo je aprila na Dedinju, gde je planirano da se par preseli.

Tošić o "razvodu": Želim dug život našim neprijateljima

Pogledajte MONDO prilog sa Jelenom Karleušom:

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti