mondo.rs

UŽAS: Potegao pištolj pred decom u restoranu

Autor:

Miran ručak u jednom restoranu u samom centru Beograda pretvorio se u "divlji zapad" kada su dva muškarca napala mlađeg muškarca koji je sedeo za stolom za kojim je bilo i dece.

76
A- A A+
Pucanj, Pištolj, Ubistvo, Napad Foto: MONDO/Samir Cacan Ilustracija

Mlađi muškarac napadnut je usred restorana u Karađorđevom parku, u samom centru Beograda, dok je sedeo za stolom u društvu deteta.

Krupan muškarac je nasrnuo na njega a zatim potegao pištolj, dok je pored sedelo dete, vidi se na snimku koji su objavili beogradski tabloidi.

Drama na Dedinju: Biznismeni potezali pištolje?

Kasnije je utvrđeno da se radi o napadu na Aleksu Damjanca (21), sina poznatog fudbalskog menadžera i bivšeg golmana Partizana Nikole Damjanca, javlja Telegraf.rs.

Otac Nikola Damjanac odmah je skočio da zaštiti sina koji je, čim je video pištolj, krenuo da beži i sapleo se na izlazu iz restorana. Na uznemirujućem snimku prvo se vidi kako dva muškarca i devojka prilaze stolu i preteći se okreću ka Aleksi.

Muškarac koji je prošao odjednom se vraća i udara Aleksu koji sedi sa porodicom. Potom udara i njegovog oca Nikolu koji je skočio da ga odbrani. Onda iz torbice vadi pištolj i repetira naočigled svih gostiju. Njegovi prijatelji tada prilaze i odvode ga iz objekta.

Povezano

Sve vesti