mondo.rs

Ne mogu svi na Marakanu i Ušće... (FOTO)

Autor:

Pevačica Anastasija Ražnatović o ambicijama i želji da se nađe uz velika imena koja su uspela da održe koncerte na ovim lokacijama

Ne mogu svi na Marakanu i Ušće... (FOTO) Foto: ATA Imges/Antonio Ahel

Muzička karijera Anastasije Ražnatović od nedavno je u usponu - njene pesme su "prve u trendingu", a ranije ovog meseca su čak puštane u jednom segmentu hrvatskog dnevnika.

Pevačica je "izvrdala" odgovor na pitanje da li bi nastupila u Hrvatskoj - prvo je rekla da neće nastupati nigde dok ne objavi celi album, a potom dodala da će "uvek gledati da usreći svoje fanove i pruži im super provod", ali da "veliku ulogu igra i bezbednost"..

Anastasija u Jutarnjem!

Dok nije sigurno kada će i da li će nastupati u komšiluku, odgovara da li će jednog dana održati koncerte ne Marakani i Ušću.

"Za sada nemam ambicija da pravim koncerte na Marakani i Ušću. To nije mala stvar, a sa ovih prostora to je uspelo samo nekolicini pevača, kao što je moja mama Ceca, Zdravko Čolić i još neki strani izvođači. Naravno da bih volela da se nađem među tim imenima, ali otom-potom", rekla je Anastasija "Informeru".

Ko pošalje polni organ i misli da će da mu prođe?!

Povezano

Sve vesti