HOROSKOP

Zašto je Bik najbolji znak

Snalažljivi, realni i spremni na sve zbog ljubavi... Evo zašto su osobe rođene u znaku Bika posebne.

Zašto je Bik najbolji znak Foto: Guliver/Getty images, Dzhulbee

Ljudi koji su rođeni u znaku Bika se uglavnom smatraju tvrdoglavim osobama bez strpljenja, ali imaju oni i dobre strane. Otkrićemo u ovom tekstu zašto je Bik najbolji znak i koje su to njegove sjajne osobine..

Bikovi se generalno teško otvaraju drugima, stabilni su, vole da uživaju i ne vole ubrzanost, već sporost, lepo ponašanje, umetnost. Hedonizam im je u krvi.

Bikovi imaju samopouzdanje i nezavisni su

Oni su nezavisni, jaki su na više nivoa, bilo da je to emotivno ili fizički. Finansijski su vrlo stabilni. Vole da rade stvari kako njima odgovara. Njima je odlično kada imaju svoju firmu, jer tako imaju potpunu kontrolu nad svim aspektima posla. Bik nije neko ko prati druge, to mu jako teško pada. Lako donosi bitne odluke bez konsultacija sa nekim drugim oko mišljenja. Ne traži saosećanje od drugih, ali ni podršku.

Snađu se u svakoj situaciji

Ponosni su na činjenicu da mogu sami da reše svoje probleme, bez drugih ljudi. Veruju u stvaranje svoje budućnosti bez oslanjanja na sudbinu ili sreću.

Poznate ličnosti rođene u znaku Bika

Kristina Hendriks, Šer, Penelope Kruz, Megan Foks, Džordž Kluni, Bono Voks, Dejvid Bekam...

Veoma su otporni na promene

Čak i kad je preteško, oni ne dozvoljavaju da ih negativa jako dugo drži u lošem raspoloženju. Veoma su uporni i izdržljivi. Ništa ih neće zaustaviti na putu do cilja. Iako Bikove svi optužuju da su tvrdoglavi i da teško menjaju mišljenje, njima samo treba vreme da svaka odluka sazri. Vole izazove. Oni su ona osoba u porodici ili društvu na koju se uvek svi mogu osloniti.

Sve za ljubav

Što se tiče ljubavi, oni će sve pretrpeti. Uporni su i ne vide kakav je odnos dok ne dođe do kraja i bore se za ljubav dok god mogu. Uporni su i u osvajanju i u očuvanju odnosa, ako misle da je neka osoba vredna svega toga.

Bikovi su realni

Uvek su sa obe noge na zemlji, jer Bik je fiksni zemljani znak. Teško neko može da ih poremeti. Praktični su i fokusiraju se na činjenice. Oni su racionalni čak i kad kupuju odeću, kada rade ili kada brinu o tome šta će obući. Vole kvalitetne stvari, vole sve što je lepo, jer su estete i hedonisti. Spremni su na veliki trud, samo da dobiju to što žele.

Poštenje pre svega

Ovo je najpošteniji znak. Uvek su iskreni, sviđalo se to nekom ili ne. Nekad znaju da budu i previše surovi, ali bar ćete uvek znati šta stvarno misle. Nisu manipulatori.

Lojalnost

Dobri su prijatelji. Ne mogu ni da vole nekog ako mu ne veruju, ako ne mogu da se povere, a onda ne mogu ni da se povežu ili obavežu. Kada vidite da se Bik otvara i priča o svojim slabim tačkama, onda znajte da je to veoma dobro. Ipak, u javnosti nikad neće reći šta im se ne dopada, već čekaju pravi trenutak da se povere retkima.

Imaju 'šesto čulo'

Lako uvide kakav je ko čovek. Znaju tačno ko je iskren, a ko nije. Ne mogu da tolerišu laž i nepoštenje.

Hedonizam jača organizam

Bikovi vole da uživaju. Bitno je da im je kuća sređena, da ima puno hrane uvek i da je sve prelepo. Vole da se trude oko detalja, ali vole i da ih drugi pohvale. Uživaju i u putovanjima i znaju da stanu sa poslom i obavezama, pa da uživaju u lepoti života.

Više o rođenima u znaku Bika možete saznati OVDE.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi: