mondo.rs

Bezobrazna gramzivost u hit igri (FOTO, VIDEO)

Autor:

Bezobrazluk u jednoj od najpopularnijih igara današnjice!

15
A- A A+

Da biste u potpunosti završili Mortal Kombat 11, koji je oduševio kritiku i igrače, trebaće vam preko 6.500 dolara ulaganja - 6.440 za kripte tj. otključavanje sadržaja plus cena igre, naravno.

Play! Zine piše da u igri postoje “kripte/kule”, koje prelazite i rešavate određena dostignuća kako bi sakupljali valutu unutar igre, koja vam omogućava da kupujete opremu tj. iskorišćene ili potrošne stvari/skinove, ali je “grind“ toliko neverovatan da će vam za prelazak cele kampanje dati, recimo dovoljno resursa da očistite samo jednu sobu u kriptama!

Pročitajte i ovo: Ismevaju predsednika u hit igri (VIDEO)

Na sve to, tu je i velika nasumičnost dobijanja retke opreme, što ubacuje dodatni nivo frustracije u miks. Naravno, da biste očistili neke od kula na višim nivoima, prosto je nemoguće to da uradite ako nemate dobru opremu i potrošne predmete.

Sve ovo vodi ka tome da morate da trošite novac ukoliko želite da ih pređete. Pravi novac, naravno, a neki fanovi su izračunali da je potrebno čak 6.440 dolara da se otvori i sakupi sve u igri. Jer, ako igramo igru, igramo je da je pređemo i istražimo makar veći deo nje, zar ne?!

Pročitajte i ovo: Otkriveni SVI Mortal Kombat 11 likovi: Puno iznenađenja

Takođe, “Pay to Win“ opcija je užasan način da se kupcima premijum igre servira mogućnost napredovanja, jer bez plaćanja nema ni mogućnosti poboljšanja igrača, a samim tim i dostizanja viših nivoa. Ovaj sistem igrači širom sveta nazali su predatorskim i to je jedini razlog loših ocena na Steam platformi trenutno.

Izvor: Mortal Kombat

Izvor: Mortal Kombat

Izvor: Mortal Kombat

Izvor: Mortal Kombat

Izvor: Mortal Kombat

Izvor: Mortal Kombat

Izvor: Mortal Kombat

Izvor: Mortal Kombat

Povezano

Sve vesti