mondo.rs

Doček nove bebe uz marihuanu!

Autor:

Rijaliti zvezda i reper očekuju četvrto dete uz pomoć surogat majke, a žurka koju su priredili pred porođaj je iznenadila mnoge.

Doček nove bebe uz marihuanu! Foto: Gulliver/Getty Images/Mike Coppola 8. 6. 1977. Kanije Vest

Kim Kardašijan i Kanije Vest su napravili dobrodošlicu za sina koji bi trebalo da se rodi za dve nedelje. U pitanju je njihovo četvrto dete, a drugo koje će dobiti putem surogat majke.

Starleta i reper su pozvali brojne slavne prijatelje na žurku koja je bila u znaku kanabisa. U to ime, nakupovali su veliku količinu ulja od kanabisa i marihuanu, da bi se gosti "opustili".

U njihovom domu u Kaliforniji (gde je marihuana legalna), Kim, deca i njene prijateljice, "kulirale" su na prostirkama za meditaciju u dvorištu, mazale se uljima od kanabisa i "duvale".

Svaki gost je na poklon dobio "Yeezy" papuče i učestvovali su u takozvanom "kupanju zvukom". Dekoracije su bile plave boje, a bila je postavljena i velika tabla na kojoj su svi prisutni mogli da napišu njihove sugestije za ime bebe. Među prisutnima su bile Krisi Tejgan, Larsa Pipen, Paris Hilton i Olivija Pirson.

"Pošto malo paničim i beba dolazi za dve nedelje, mislila sam da je najbolji način da proslavimo to uz malo CBD-a (kanabidiol, glavni sastojak kanabisa), da imamo kupku zvukom i meditiramo. Ovo će trajati svega deset minuta, ali sam mislila da bi bilo kul da to uradimo. Tako da, svi ste dobrodošli da 'duvnete' ili stavite ulje", rekla je Kim gostima.

Našli smo odgovor na pitanje koje muči planetu!

Nort (5), najstarija ćerka Kim i Kanije, je takođe bila prisutna, a pored sina kojeg očekuju, imaju i Seinta (3) i Čikago (10). Ovo je drugi put da se slavni par odlučio da iskoristi surogat majku, nakon što su to istu uradili za ćerku Čikago koja je rođena na početku prošle godine.

Povezano

Sve vesti