• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuga: Šural poginuo, Koker, Sise i ostali preživeli

Izvor mondo.rs

Čeh je prošle zime potpisao za Alaniju. Kasno sinoć izgubio je život kada je šofer VIP minibusa zaspao za volanom na pet kilometara od cilja.

Jozef Šural tragično je izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Turskoj koja se dogodila kada je vozač minibusa zaspao za volanom vraćajući fudbalere Alanijaspora sa utakmice u gostima.

Turski klub saopštio je u ponedeljak ujutru da je češki fudbaler hitno prevezen u bolnicu, ali da je podlegao povredama.

Tragedija se dogodila u nedelju kasno uveče, kada su sedmorica fudbalera Alanije iznajmila VIP minibus kako bi se ranije vratila iz Kajserija u kom su te večeri odigrali nerešeno 1:1 sa istoimenim timom.

Turska novinska agencija Anadolu navodi da je autobus izleteo sa puta na pet kilometara južno od Alanije i da su ostala šetorica fudbalera takođe zadobila povrede, ali da je za bivšeg fudbalera Brna, Slovana i Sparte nažalost bilo prekasno kada je stigla hitna pomoć.

Šural, rođen 30. maja 1990. godine, zabeležio je 20 nastupa za reprezentaciju Češke i postigao jedan gol, a u Alaniju je došao prošle zime posle dve sezone u Sparti iz Praga.

Legendarni češki golman, Petr Čeh, oprostio se od Šurala postom na Twitteru.


Od poznatih internacionalaca u minibusu bili su i bivši igrač Totenhema, Kvins park rendžersa, Sautemptona i Liverpula, Stiven Koker, kao i nekadašnji napadač Meca, Frajburga i Njukasla, Papis Sise. U prvim izveštajima sa mesta gde je minibus izleteo sa kolovoza navodi se da su Englez, Senegalac i četvorica turskih fudbalera imali mnogo sreće u kobnom trenutku.

Vozač minibusa priveden je i zadržan u policiji, dok je drugi vozač pušten iako je bilo utvrđeno da je i on spavao u trenutku nesreće.

Rukovodstvo, stručni štab i ostatak ekipe krenuli su iz Kajserija nešto kasnije klupskim autobusom.

Tagovi

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Han

"Umorni turcin izazvao sudar"...

Firga

To onaj sto je trebao da predje u Partizan zimus? Au koja tragedija, laka zemlja Surale.

dzaro

Трагично млад живот је изгубљен,али сада питање зашто су њих седморица изнајмили минибус? Зашто се нису враћали са екипом?

special image