mondo.rs

Fanovi "Igre prestola" razočarani "epskom bitkom"

Autor:

Ne zato što nije bila "epska", nego zato što su je jedva videli - bukvalno.

Fanovi "Igre prestola" razočarani "epskom bitkom" Foto: Screenshot/HBO

Treća epizoda finalne sezone serije "Igra prestola" je bila prava "ludnica" - trajala je 81 minut i prikazala najveću, najskuplju i najdužu bitku u istoriji televizije.

Mnogi likovi su izgubili živote, ali vam nećemo više otkrivati o samim dešavanjima, jer oni koji žele da pročitaju spojlere mogu to da urade OVDE.

Međutim, problem nije bio u samoj radnji ove epske epizode, već u načinu na koji je prikazana. Mnogi fanovi su istakli razočaranje povodom toga što su scene bitke bile previše mračne, pa su istakli da su morali da se naprežu da razaznaju stvari, kao i da neke delove i nisu uspeli da vide uopšte.

IGRA PRESTOLA: Sve teorije zavere na jednom mestu!

"Konstantno udaram pauzu i premotavam. Toliko je mračno, a toliko stvari se dešava i to brzo", napisao je jedan fan, dok je drugi istakao: "Ne brinite ako ne gledate 'Igru prestola'. Ne propuštate mnogo. Nije kao da iko od nas može išta i da vidi jer je ekran toliko mračan."

Da li ste i vi imali ovaj problem?

Podsećamo vas da su HBO kanali za sve korisnike mts TV-a otključani do kraja oktobra (potrebno je samo da ih aktivirate).

RECENZIJE:

Prva epizoda - Ovo smo čekali!

Druga epizoda - Šta sve radimo zbog ljubavi

Treća epizoda - Bitka kakvu niste videli!

Povezano

Sve vesti