mondo.rs

Misica koja je odslužila vojsku i zaludela svet (VIDEO)

Autor:

Zato se "Čudesna žena" tako bije...

Misica koja je odslužila vojsku i zaludela svet (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Movieclips

"Čudesna žena" jedan je od najuspešnijih filmova 2017. godine, što jeste bilo iznenađenje. Mišljenja o filmu bila su oprečna - jedni su ga nazivali "najboljim ostvarenjem koje su ikada videli", drugi "potpunim promašajem". Ipak, u jednom su svi bili složni - Gal Gadot jeste čudesna.

Aplauz za Gal Gadot! VIDEO

MONDO je te godine imao priliku da sretne popularnu glumicu  u Parizu, na premijeri telefona čije je zaštitno lice. Tom prilikom rekla nam je da se na novom filmu radi punom parom i da joj je "drago što je Čudesna žena pronašla put do publike i uspela da pokrene neka pitanja", ali smo usput otkrili i da je menjala rajder listu "na 15 minuta", tražila određenu vrstu vode i zabranjivala novinarima da postavljaju pitanja o kolegama i politici. Što i ne bi...

"Čudesna žena" recenzija filma!

Gal je glumica i manekenka koja je u 18. godini proglašena za Mis Izraela.

Izvor: YouTube/angveda88

Kao najlepša Izraelka plasirala se na Izbor za Miss univerzuma u Ekvadoru, ali se na ovom takmičenju lepote nije plasirala među 15 finalistkinja. Privremeno je napustila modeling kako bi se posvetila ispunjavanju svoje građanske dužnosti za služenje obaveznog vojnog roka u Izraelskim odbrambenim snagama.

Kao i svi drugi građani u Izraelu i Gal je bila pozvana na dvogodišnju službu u IDF kada je postala punoletna, ali je zbog takmičenja lepote dobila odlaganje. Po povratku iz Ekvadora dve godine je bila u vojsci gde je služila kao fitnes i borbeni instruktor.

Priznaje da je to vreme koje je provela na obuci naučilo poštovanju i disciplini, ali da joj je njeno poznavanje borilačkih veština pomoglo i u dobijanju prve uloge u franšizi "Brzi i žestoki".

Do 2013. godine Gal je postala jedna od najpoznatijih izraelskih manekenki. Radila je brojne reklamne kampanje, nakon čega počinje njena glumačka karijera. 2007. godine je igrala u jednoj izraelskoj drami, nakon čega je otputovala u Ameriku, kako bi se okušala na audiciji  za Bondovu devojku Kamil Montesa u filmu "Zrno utehe".

Ulogu nije dobila, ali je ostavila odličan utisak na holivudske agente i nekoliko meseci kasnije je angažovana za ulogu Žizel Jašar u dobro poznatom serijalu.

Izvor: YouTube/Hitman581

 2016. godine je bila godina proboja u holivudsku A listu. Nakon uloge u slabo zapaženom ostvarenju "Triple 9" Gal dolazi na velika platna kao Dajana Prins, odnosno Čudesna žena u blokbasteru "Betmen protiv Supermena".

Ona je prva glumica u ulozi popularne heroine u dugometražnom filmu. Publika je čekala čak 76 godina na ekranizaciju stripa o princezi Amazonki, a upravo je Gal dobila najviše pohvala u inače ne preterano omiljenom filmu o rivalstvu Betmena i Supermena.

Kako bi se pripremila za ulogu Wonder Woman svakodnevno je naporno vežbala, povećala je mišićnu masu i stekla obuku iz rukovanja mačem, kung fu-a, kikboksa, i brazilske borilačke veštine džiju-džicu.

Ostalo je istorija...

Pogledajte Gal u spotu "Girls like you".

Izvor: YouTube/Maroon5

Povezano

Sve vesti