mondo.rs,Tanjug

Vučić Albancu: Priština će da igra u srpskoj ligi VIDEO

Autor:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prepucavao se sa albanskim novinarom o fudbalu i FK Priština, nekadašnjem članu jugoslovenske lige.

76
A- A A+
lopta, fudbal Foto: MONDO/Nebojša Petrović

Fudbal je bila sporedna tema razgovora predsednika Srbije sa novinarima koji izveštavaju o susretima lidera zemalja Zapadnog Balkana sa najvažnijim "evropskim igračima", ali je ta "najvažnija sporedna stvar na svetu", izazvala verbalni duel Vučića i albanskog novinara.

Nakon što je izjavio da će Nacionalni stadion, čija se izgradnja planira u beogradskoj opštini Surčin kapaciteta 60.000 mesta, biti velelepan i na njemu će moći da se igra i finale Lige šampiona, Vučić je ušao u raspravu sa albanskim novinarom:

"Albanci sve znaju... U Prištini će sigurno da se igra, jedino ako Zvezda bude igrala finale protiv Bajerna, pa da vam napravimo lep stadion, i to bi bilo u redu, a možemo i u Gračanici da ga napravimo", rekao je Vučić.

U to mu je albanski novinar dobacio:

"Možda će i Priština da igra protiv Bajerna".

Vučić je ironično uzvratio: "Aaa, Priština će sigurno da igra protiv Bajerna, hoće
".

Izvor: Tanjug

Albanskog novinara je upitao i da li Priština sad igra fudbal, pošto, kaže, sad to ne prati.

"Nekad sam pratio u onoj našoj Ligi, bili ste uvek dobri", rekao je Vučić, na šta je albanski novinar srpskom predsedniku uzvratio: "Treba da pratiš".

"I treba da pratim, u pravu si", odgovorio mu je Vučić.

Na opasku tog novinara da će srpskom predsedniku "platiti kurs" (o poznavanju prilika među kosovskim klubovima), Vučić mu je uzvratio da treba da bude pristojan.

Izvor: Tanjug

"Priština ti je bila 13. u onoj ligi i to je bio najveći uspeh. Ali, biće jednom i 12, u našoj Ligi. Vidiš da znam sve...", poručio je Vučić.

Izvor: Tanjug

Povezano

Sve vesti