mondo.rs,mondo.me

Novo ubistvo u Podgorici! (FOTO)

Autor:

Muškarac M.I. ubijen je danas oko 16.20 sati u Podgorici. Policija: "Bio je pripadnik jedne organizovane kriminalne grupe". Ubica u bekstvu.

Novo ubistvo u Podgorici! (FOTO) Foto: MONDO

Ubistvo se desilo u ulici Oktobarske revolucije.

Prema nezvaničnim informacijama, ovaj muškarac je ubijen u nastavku rata crnogorskih kriminalnih klanova, poznatih kao "Škaljarci" i "Kavčani".

UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA:

ubistvo u podgorici Foto: MONDO

"Policija intenzivno radi na rasvetljavanju upotrebe vatrenog oružja u Podgorici u ulici Oktobarske revolucije koja se dogodila danas a u kojoj je jedno lice smrtno stradalo", saopšteno je iz Uprave podgoričke policije.

Prema saopštenju policije, "za sada nepoznato lice, na čijoj se identifikaciji intenzivno radi, iz vatrenog oružja ispalilo više hitaca u pravcu M.I. (28) iz Podgorice koji je tom prilikom smrtno stradao".

"(Ubijeni) M.I. je, shodno policijskim evidencijama, pripadnik jedne organizovane kriminalne grupe",  saopšteno je iz policije.

FOTOGRAFIJE

U Podgorici i Crnoj Gori ovakva ubistva postala su, gotovo, uobičajena, a sva se povezuju sa ratom ova dva kriminalna klana.

Pre desetak dana u Kotoru je ubijen Vesko Vukotić
, otac Igora i Jovana Vukotića koji važe za vođe "Škaljarskog klana". Jovan Vukotić je u zatvoru u Srbiji, nakon što je uhapšen u Turskoj i izručen srpskim organima.

Odmah nakon ubistva, u podgoričkom dnevnom listu "Dan", osvanula je čitulja za Veska Vukotića, koju je potpisao Jovan, a u kojoj se između ostalog navodi: "Znamo šta nam je činiti".

Pre godinu dana, 31. marta 2018. godine, u Podgorici se, usred bela dana, dogodilo dvostruko ubistvo, koje je uznemirilo tamošnju javnost. Navodno je ubistvo posledica "škaljarsko-kavačkih" obračuna.

Krajem novembra iste godine, u Podgorici se dogodilo još jedno ubistvo. Ubijen je 47-godišnji muškarac, koji je doveden u vezu sa "kavačkim klanom". U njega je ispaljeno deset metaka. 

Povezano

Sve vesti