mondo.rs

"Teraj se Džone Snežni!" (FOTO, VIDEO)

Autor:

Trenutno najvoljenija i najpopularnija glumica na planeti Mejzi Vilijams o ONOJ sceni iz treće epizode "Igre prestola". Ukoliko je niste gledali, prestanite da čitate ovaj tekst. Odmah.

"Teraj se Džone Snežni!" (FOTO, VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/HBO

Ako ste mislili da je scena u kojoj je "mala" Arja Stark "zaskočila" kovača Džendrija i izgubila nevinost šokantna, sve je palo u zaborav kada je zaskočila Kralja noći.

Bitka kakvu niste videli! (FOTO, VIDEO)

Najneočekivanija scena čitave serije je Arja Stark koja doleće niotkuda, baca se na Kralja noći i probada ga. On se raspršuje u hiljadu komadića leda, mrtvi padaju gde su se zatekli, plavi zmaj se "gasi", a Arja postaje heroj i FENOMEN na društvenim mrežama.

Sada kada je prošla i ova epizoda, Mejzi je progovorila o TOJ sceni. Ne ONOJ...

Glumica je otkrila da nije pročitala scenario osme sezone kada je došla na probu.

Internet podivljao: Arju na presto! FOTO, VIDEO

"Reditelj me je pitao da li sam pročitala treću epizodu, rekla sam ne, a onda je on rekao 'a, onda ne mogu da ti kažem". Razmišljala sam šta je u trećoj epizodi, da ne umire Kralj noći, ko ga ubija, što svi ćute... Onda smo krenuli da čitamo. Stigla sam do dela gde se Arja zaleće i ubija Kralja noći i čuo se je*eni aplauz za stolom. Bilo je neverovatno, ali sam iste sekunde pomislila kako će me svi mrzeti zbog toga. Gledaoci neće biti zadovoljni, jer Arja to ne zaslužuje", iskreno je priznala glumica, i objasnila:

"Sve te godine gradiš zlikovca kojeg je tako teško pobediti, a onda ga pobediš. To mora da bude urađeno inteligentno inače će fanovi serije reći: 'Znači on i nije toliko jeziv ni strašan, čim može da ga sredi klinka od 50 kilograma'. Moramo da uradimo da to bude kul... Rekla sam dečku šta će se desiti i njegova prva rečenica je bila: 'Hmmm, trebalo bi Džon da ga ubije, zar ne?".

Mejzi se "pomirila sa sudbinom i scenarijom" tek pošto je snimila scenu s Melisandrom - "Rekla sam ti da ćemo se opet sresti, i da ćeš zauvek zatvoriti mnoge oči. Smeđe, zelene... i plave". "Tada sam shvatila, sve me je vodilo do tog trenutka, to je proročanstvo iz treće sezone - zaustavljanje Kralja noći je Arjina sudbina. Sve je vodilo ka tome. Tako da sam pomislila: 'Je*i se Džone Snežni, ja ću ga ubiti".

Kit Harington je otkrio da je i on bio šokiran kada je shvatio da će Arja biti ta koja će ga zaustaviti. "Bio sam iznenađen, stvarno sam mislio da ću ga ja ubiti, ali sviđa mi se ovako. To daje smisao svemu što smo gledali, to objašnjava Arjin trening i bolje je zbog načina na koji ona to radi. Siguran sam ga će to iznervirati gledaoce koji su očekivali epsku borbu Džona Snežnog i Kralja noći, ali to vam je 'Igra prestola'".

Povezano

Sve vesti