Beta

Medicinska sestra - peta žrtva nesreće u Kuršumliji!

Autor:

Broj žrtava saobraćajne nesreće koja se dogodila jutros kod Kuršumlije popeo se na pet, pošto je teško povređena žena preminula u Kliničkom centru u Nišu.

1
A- A A+


Medicinska sestra D.R. peta je žrtva saobraćajne nesreće kod Kuršumlije. Ona je sa teškim povredama abdomena prevezena u niški Klinički centar, ali je nedugo nakon prijema preminula na operacionom stolu, saopštili su u Urgentnom centru u Nišu.

Dan žalosti u Opštini

Opština Kuršumlija proglasila je 2. maj za Dan žalosti zbog tragične smrti pet žitelja u saobraćajnoj udesu kod Barlova. Dan žalosti otpočinje u 0:00 sati a završava se u 24:00 sata dana 02.05.2019. godine. U vreme žalosti svi organi, organizacije i druga pravna lica na području opštine Kuršumlija dužni su da zastavu spuste na pola koplja, navodi se u saopštenju na sajtu opštine

Na licu mesta poginule su četiri osobe, a kako su agenciji Beta rekli u Niškom kliničkom centru preminula je i žena koja je imala povrede grudnog koša i unutrašnje krvarenje.

U kliničkom centru u Nišu na lečenju su još dve teško povređene osobe i njihovo stanje je stabilno.

Tri lakše povređene osobe primljene su u bolnicu u Prokuplju.

Nesreća se dogodila oko 6.45 kod sela Barlovo, kada su se sudarili kamion i autobus kompanije Niš ekspres koji se i zapalio.

Na licu mesta poginuli su vozač kamiona i autobusa i dva putnika.

Izvor: Tanjug

Povezano

Sve vesti