mondo.rs

Spektakl Karića ispred Hrama Svetog Save! (FOTO)

Autor:

Pola godine od ekstravagantnog venčanja kada su pred oltar u Hramu Svetog Save stali sin i tri ćerke Bogoljuba Karića, stiže vest o još jednom venčanju.

48
A- A A+

  Pevačica Danijela Karić, ćerka Dragomira Karića, i koreograf Ivan Mileusnić izgovarili su sudbonosno "da" u Hramu Svetog Save. Mladenci. Na sopstveno venčanje kasnili su 20 minuta, a stigli su obučeni u narodnim nošnjama, prenosi "Kurir".

"Navikli ste da smo originalni zato se venčavano u narodnoj nošnji, jer je to tradicija od babe. Čuvajte tradiciju jer tradicija nas održava", poručila je mlada pred sam čin venčanja, a potom su zaigrali kolo sa Dragomirom.

Danijela i Ivan na večnu ljubav su se zavetovali pred 11 sveštenika , a venčao ih je episkop Stefan Šarić.

Venčanju su prisustvovala i Danijelina deca iz prvog braka, s kojima je pozirala pre samog čina venčanja.

Prvi isped hrama stigao je mladin otac Dragomir, koji je oko sebe okupio trubače i častio ih sa hiljadu evra. On je obukao klasično odelo, sa belom košuljom, a svima je zapelo za oko njegova leptir mašna u bojama srpske trobojke. Stigla je i mama Hafa, kao i rođeni brat Simon.

Među prvim zvanicama stigao je Dule Savić, a odmah za njim su došli Bojan Karić sa suprugom Mašom i decom.

Danijela je bila udata za fudbalera Nikolu Martaća, s kojim ima ćerku i sina, a sa Mileunićem sada čeka treće dete, dok će to biti Mileusniću biti prvo.

Njih dvoje su se u martu ove godine venčali pred matičarom, a sada su upriličili i spektakl koji Karići priređuju svaki put kada ima povoda za slavlje u porodici.

Povezano

Sve vesti