MONDO/Beta

Trinkijeri: Ovo je sramota, igrača i trenera!

Autor:

Trener crno-belih posle pobede nad Tamišom je bio krajnje nezodovaljan izdanjem i pristupom svoje ekipe.

Trinkijeri: Ovo je sramota, igrača i trenera! Foto: MN Press

Partizan je u četvrtak popravio skor u KLS Superligi na 2-0, ali je Andrea Trinkijeri konstatovao da su se u meču protiv Tamiša "osramotili i igrači i trener".

Crno-beli su pobedili rezultatom 84:80, u završnici igranoj "na jednu loptu". Tokom utakmice su imali najviše 11 poena prednosti, ali su i gubili sa 10 poena razlike.

"Igranje za Partizan je čast i velika odgovornost, jer ovo je najuspešniji klub u ovoj sredini. I sa velikom energijom svi žele da to liči na nešto bolje. Čestitam Tamišu na odličnoj igri. Bili su 10 puta bolji i 50 puta koncentrisaniji. Mi smo se kao igrači i kao trener osramotili. Ovo je sramota", rekao je Andrea Trinkijeri na konferenciji za medije.

Italijanski stručnjak naglasio je da mu je jako žao zbog svega prikazanog, ali da je greška negde napravljena.

"Voleo bih da mogu da kažem da se ovo više neće desiti. Kada jedna ekipa dođe iz KLS u 'Pionir' i igra kvalitetniju, pametniju i tvrđu košarku, to znači da smo mi nešto pogrešili. Ali ne danas, nego juče, prekjuče... ali, sigurno nećemo pogrešiti sutra. Ovo je odgovornost, ovo nije zajebancija".

Trinkijeri je na kraju rekao da ekipa više ne sme da dozvoli sebi odnos prema igri kakav je imala protiv Pančevaca.

"Mene rezultat uopšte ne zanima, nego pristup, koncentracija i ozbiljnost. Bili smo dobri protiv Mege, pa pet dana kasnije katastrofalni. To je nezdravo, neodgovorno i to ne sme da se dešava".

Partizan će i treći meč u Superligi odigrati na svom parketu, u nedelju protiv Dinamika, a na prvo gostovanje će 10. maja, i to u Novi Pazar.

Povezano

Sve vesti