mondo.rs

Priveden pevač: Udario devojku, pa zvao policiju?

Autor:

Pevač muzičkog takmičenja Zvezde Granda navodno nasrnuo na devojku u Novom Sadu, nakon čega je sam pozvao policiju - s lisicama sproveden u stanicu. Pevač se nije oglašavao ovim povodom.

Priveden pevač: Udario devojku, pa zvao policiju? Foto: MONDO/Gordana Bojanić

Pevač Sloba Vasić priveden je u sredu uveče jer je udario devojku, piše "Kurir".

Incident se dogodio u jednom lokalu u Novom Sadu, gde su Vasić i njegova devojka bili s prijateljima na proslavi praznika rada.

"Sve se brzo izdešavalo, Slobodan, njegova devojka i njen brat su zajedno došli i bili su odlično raspoloženi. Tokom večeri pevač je popio malo više, povela se nek priča i odjednom je atmosfera postala napeta. Počela je žustra svađa između Slobodna i brata njegove devojke. Navodno su se i pokoškali,  devojka je u jednom trenutku vrisnula i umešala se između njih. Tada je Slobodan, navodno udario svoju devojku. Kada je shvatio šta je uradio nije želeo da čeka, nego je sam zvao policiju koja je ubrzo došla", rekao je neimenovani izvor listu i dodao da su pripadnici reda brzo došli i legitimisali sve aktere incidenta.

"Pitali su šta se dogodilo, a pevačeva devojka je rekla da ju je on udario".

Policija je tada Vasiću stavia lisice i sprovela u stanicu.

"Slobodan se nije bunio, priznao je šta je uradio. Nije imao kud jer je bilo dosta očevidaca. U policiji je sačinjen izveštaj i on je pušten nakon nekoliko sati".

Pevač se nije oglašavao ovim povodom.

Povezano

Sve vesti