mondo.rs,Telekom Srbija

DRŽAVNI SLUŽBENIK: Gledaćemo u osmoj epizodi! (VIDEO)

Pogledajte trejler nove epizode hit serije na kanalu Superstar TV

DRŽAVNI SLUŽBENIK: Gledaćemo u osmoj epizodi! (VIDEO) Foto: Promo/Superstar TV/Branimir Milovanović

Lazar je obećao Ani da će provesti miran Uskrs u krugu porodice međutim Služba i CIA se pokreću ne bi li namestili izbore u Srpskom otadžbinskom savezu i odredili ko će biti Radmilovićev naslednik.

  MONDO na setu sa agentom Lazarom (FOTO, VIDEO)

Lazar i Bakrač na jednoj i Slavko na drugoj strani rukovode tom operacijom od kuće tokom porodičnog slavlja, u pauzama laganog druženja sa porodicom uz prazničnu trpezu.

Odluku na izborima može doneti samo jedan čovek, to je ideolog stranke, veteran srpske političke scene Smiljan Vučetić, a on odoleva pritisku službi i potpuno je nepredvidiv.

Uskoro međutim, svi zajedno - i Služba i CIA - shvataju da se iza ugla krije mnogo kritičniji događaj od izbora predsednika u jednoj maloj stranci. Događaj posle koga više neće biti isto i u čijem je centru Lazar Stanojević.

Izvor: YouTube/mts Tvoj svet

Nova epizoda serije"Državni službenik" premijerno se prikazuje nedeljom od 21h na SuperStarTV kanalu mts televizije, a reprizno subotom u istom terminu na televiziji Pink. SuperStar TV, jedan od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:sat.

Povezano

Sve vesti