mondo.rs

Snimila se gola da pokaže "gde joj je vagina"

Autor:

Reperka je šokirala javnost kada je na Instagramu objavila ovaj snimak, pa ga ubrzo i obrisala.

8
A- A A+

Reperka Cardi B je, više nego inače, šokirala svoje pratioce na Instagramu kada je iznenadno objavila video na kojem je potpuno gola. Razlog? Da bi odgovorila "hejterima" koji su tvrdili da je previše pokazala u odevnoj kombinaciji koju je nosila na Bilbord dodeli nagrada.

Tada su bili komentari da su joj se videli najintimniji delovi tela zbog previše visokog šlica na haljini, a Cardi je onda odlučila da pokaže svima šta znači kada se nešto zapravo vidi.

S podignutom nogom ona je pokazivala ljudima gde je njena vagina i objašnjavala čemu ona služu vrlo nepristojnim načinom izražavanja, dok je očigledno bila besna.

Tužba zbog GADOSTI! (FOTO)

"Hej vi svi je***i koji idete okolo i fotošopirate moju sliku, govorite da mi se vidi p****. To je ovaj deo baš ovde, deo koji pruža utehu penisima. Znate o čemu govorim? Ovo je deo tela gde radite one pokrete ka unutra, pa napolje, to je ono što moj crnja oseća. To je moje dupe. Svi očajnički želite da vidite moju p****, trebalo je da me gledate dok sam bila striptizeta i promovisala sebe na taj način. Sada je kasno!", govorila je ona dok se "pljeskala" šakom po pozadini i vagini.

Mnogi su se ipak složili da je najbolji deo videa bio kada je njen muž Offset slučajno uleteo u sobu i brže-bolje pobegao kada je video šta Cardi radi.

Skandalozan nastup! (FOTO, VIDEO)

Video je ubrzo obrisan, a reperka je onda čak objavila i izvinjenje pratiocima zbog načina na koji (ni)je podnela kritiku na račun oblačenja.

"Hvala vam svima na podršci. Znam da sam jedna luda kuč** i da se previše slobodno izražavam. Znam šta mislite sada, ali ostanite uz mene, ne mislim nikome ništa loše. Hvala vam još jednom što me podržavate i što ste uz mene", napisala je ona.

Povezano

Sve vesti