Milutin Vujičić

Skupština Vojvodine uz poruku navijača, ali bez kvoruma

Upravni odbor novosadskog superligaša "preživeo" smenu.

Skupština Vojvodine uz poruku navijača, ali bez kvoruma Foto: MONDO

Vanredna sednica Skupštine FK Vojvodina ponovo nije održana!

Prethodnog četvrtka, kada je na inicijativu dela skupštinara bila zakazana u Fudbalskom centru "Vujadin Boškov", upravo tim članovima koji su inicirali sastanak nije bio dozvoljen ulaz u prostorije kluba, tako da je sednica najvišeg klupskog tela pomerena za današnji petak u svečanoj sali "Spensa".

Međutim, ovaj put nije bilo kvoruma pošto je sednici prisustvovalo samo 27 od 55 članova Skupštine. Samim tim nije moglo da se pristupi rešavanju tačaka dnevnog reda, među kojima su i razrešavanje dužnosti članova Upravnog odbora, od kojih se niko nije pojavio ovog petka.

"Svi koji su se predstavili kao spasioci Vojvodine, opet su opstruisali održavanje Skupštine. Da su naši apeli iz decembra usvojeni, tvrdimo da ne bismo bili u ovoj katastrofalnoj situaciji, što se vidi po poziciji na tabeli. Vojvodina je u ambisu i zbog opstrukcije smo na najnižim granama u 105 godina istorije. Sada je jasno čije su namere bile iskrene", izjavio je potpredsednik Skupštine FK Vojvodina, Dragan Veljkov.

Navijači Vojvodine, koji već neko vreme traže ostavke ljudi iz klupskog rukovodstva i na utakmicama skandiraju "Uprava napolje, u sali su razvili upravo taj transparent.

Nedugo posle neuspelog sastanka, iz kluba su obavestili medije da će naredna sednica Skupštine biti održana po završetku sezone.

"Sednica Skupštine biće zakazna posle zavrsetka plej-ofa. Zakazaće je predsednik Skupštine na osnovu svojih ovlašćenja sa dnevnim redom koji će obuhvatiti sve probleme u kojima se klub nalazi. Do tada ne sporimo pravo da se zakazuju neuspele skupštine i nastavci nezapočetih skupština. U tom igrokazu veći deo članova Skupštine ne želi da učestvuje i to se vidi i na zakazanoj 'skupštini' koja nije započeta, a i na nastavku “nezapočete” skupštine. Obe bez kvoruma".

Tagovi:

Povezano

Sve vesti