mondo.rs

Nakon Kalinića, hakeri ucenjuju poznate frajere?

Autor:

Na spisku su reperi, glumci, političari, sportisti...

Nakon Kalinića, hakeri ucenjuju poznate frajere? Foto: Mondo/Stefan Stojanović Vuk Mob

Mnogi poznati muškarci u Srbiji prolaze kroz "težak period" nakon što su nepoznate osobe, ili osoba, napravili anonimne Twitter naloge na koje objavljuju njihove eksplicitne video snimke.

Poslednji u nizu potencijalnih žrtava je reper Vuk Mob, koji je za "Informer" otkrio da mu je stigla ucena.

 "Pozvao me neki lik sa skrivenog broja i rekao mi da ima moj eksplicitni snimak. Tražio mi je 10.000 evra da ga ne stavi na društvene mreže. Ne pada mi na pamet da mu dam ni evro!", rekao je reper i dodao da se jeste snimao telefonom sa bivšim devojkama, ali da su svi snimci obrisani, pa da ni ne zna o kom je videu reč, ali da će svakako prijaviti sve policiji.

Neko je navodno kontaktirao i bivšeg rijaliti učesnika Bojana Gaćešu i u poruci mu napisao: "Koliko si spreman da platiš da tvoje gole slike ne izađu u javnost?", a on je istakao da mogu da "rade šta hoće" i da ništa nije odgovorio.

Osim njih dvojice, na spisku kojim hakeri prete preko Twitter profila navodno su i fudbaleri Adem Ljajić i Marko Janković, bivši vaterpolista i političar Aleksandar Šapić, glumci Aleksandar Radojičić, Petar Strugar i Slaven Došlo, kao i YouTube zvezda Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase.

"Ja i ne znam da imam takve klipove, snimam se samo za YouTube. Niko me nije kontaktirao!", istakao je jutjuber, dok je glumac Aleksandar Radojičić odbio da komentariše ovo.

Golišavi skandali domaćih selebritija! FOTO, VIDEO

Jedna od prvih čiji je snimak objavljen pre neki dan je košarkaš Nikola Kalinić, koji je zbog toga na kraju i ugasio svoj Twitter profil, a potom je osvanuo i video rvača Davor Štefanek koji je napomenuo da mu ovaj skandal nije ugrozio brak.

"Sve ovo me je poremetilo, ja ipak vodim drugačiji način života, ali je najbitnije da je supruga, kao i cela moja porodica, uz mene i daju mi maksimalnu podršku. Slučaj sam prijavio policiji i nadam se da će počinioci biti uhvaćeni", istakao je olimpijski šampion za "Informer".

Povezano

Sve vesti