MONDO/Tanjug

Moguće veće gužve na autoputu kod Begaljičkog brda

Autor:

Vozačima se savetuje oprez zbog vlažnih kolovoza usled kiša i pljuskova

4
A- A A+
radovi, zatvorena ulica Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Saobraćaj se ovog jutra odvija umerenim intenzitetom i nema vanrednih zastoja i prekida nema, ali se vozačima savetuje oprez zbog mogućih vlažnih kolovoza usled kiša i pljuskova, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Posebna opreznost se savetuje na putevima na kojima je prisutna veća količina vode, zbog mogućeg akvaplaninga, ali i zato što voda može zamaskirati veće udarne rupe.

Kako kroz vodu na putu

I dalje se radi na sanaciji autoputa u zoni Begaljičkog brda, u smeru Niš – Beograd. Do 17 časova saobraćaj će se odvijati samo preticajnom saobraćajnom trakom.

Na autoputu kroz Beograd do 15 časova će se izvoditi radovi od petlje Sava Centar do pumpe Zmaj. Saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom trakom.

Na naplatnim stanicama nema dužih zadržavanja, a prema kamerama na sajmu AMSS-a, kao ni na putničkim terminalima glavnih graničnih prelaza.

Međutim, prema informacijama Uprave granične policije, putnička vozila na izlaz iz zemlje na Kelebiji čekaju dva sata, na Horgošu 2 90 minuta, a kod Bogojeva 60.

Na teretnim terminalima na izlasku iz zemlje nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našim Facebook i Instagramstranicama.

Povezano

Sve vesti