mondo.rs

VIDEO: Da li je Šćekićeva lopta prešla liniju?

Autor:

Sporna situacija u Humskoj u nadoknadi vremena, Aleksandar Šćekić je šutirao, odbranio je Nikola Petrović, ali je sudija Bojan Nikolić procenio da je lopta već prešla gol-liniju.

224
A- A A+


Slavlje Partizana u Humskoj - u 93. minutu!

Aleksandar Šćekić se najbolje snašao posle gužve u petercu Napretka i glavom šutirao u pravcu Nikole Petrovića, uspeo je to čuvar mreže Kruševljana da odbrani, ali je glavni sudija Bojan Nikolić vrlo brzo pokazao na centar (2:1).

Glavni sudija utakmice procenio je da je lopta prešla čitavim prečnikom preko gol-crte pre nego što je Petrović otklonio opasnost, da bi potom usledilo negodovanje gostiju.

S obzirom na to da u Srbiji ne postoji gol-tehnologija koja bi pomogla arbitrima u tim momentima, ne može se sa sigurnošću tvrditi da je gol ili nije, tako da smo više puta imali sličnu situaciju, neki će je porediti i sa onom iz "večitog" derbija kada je Boaći savladao Stojkovića.

Nakon toga usledilo je "crtanje" i povlačenje linija, koje dokazuju da li je ili nije bio pogodak, što nas nema sumnje očekuje i ovoga puta.

Napredak će, kao poraženi, biti nezadovoljniji suđenjem Bojana Nikolića, što se odmah videlo i po reakciji Kosanovića, dok je Partizan u najavi utakmice bio nezadovoljan što je baš taj arbitar delegiran, pošto su prethodno bili nezadovoljni njegovim suđenjem u Nišu.

Pogledajte spornu situaciju i recite nam u komentarima - da li je lopta prešla liniju?

Izvor: MONDO/Arena Sport

Povezano

Sve vesti