Nikola Janković

Sve u 16 sa Sonjom: Od 60 miliona Italijana, zašto ti?

Verovatno postoji razlog zbog kog je FIFA među 60 miliona Italijana izabrala Srpkinju da vodi računa o reprezentaciji Italije na narednom Mundijalu.

Sve u 16 sa Sonjom: Od 60 miliona Italijana, zašto ti? Foto: MONDO

Nije bilo vremena ni kofere da raspakuje, Sonja je sa aerodroma došla pravo do studija da snimimo podcast za koji smo se dogovorili pre nekoliko nedelja.

Ni tada, kao ni sada kada je 14. epizoda podcasta "Sve u 16" spremna za emitovanje, nisam imao dilemu da li je ona pravi sagovornik za sat vremena priče o fudbalu.

Jedinu dilemu koju sam imao je da li ću stići da je pitam sve što me zanima i bio sam u pravu – nisam!

Ali, razgovor sa koleginicom koji je trebalo da potpišem kao "futholik", a ne kao "sportska novinarka", protekao je brže nego prethodni, jer se ispostavilo da su njeni tvitovi o fudbalu zapravo samo "teaser" za ono što Sonja Nikčević zna o fudbalu i, važnije od toga, oseća dok priča o toj "muškoj igri".

SVE U 16 SA LAZETIĆEM: ZAŠTO JE AJAKS TAKO DOBAR

Foto: MONDOOd svih nas, FIFA je nju izabrala da tokom Svetskog prvenstva za fudbalere u Rusiji 2018. godine vodi brigu o odnosima reprezentacije Srbije sa medijima iz celog sveta, i obratno.

OK, ovo zvuči donekle i logično.

Ali, potom se dogodilo i da je FIFA među 60 miliona Italijana opet izabrala nju, Srpkinju, da tokom Svetskog prvenstva za fudbalerke u Francuskoj 2019. godine vodi brigu o odnosima reprezentacije Italije sa medijima iz celog sveta, i obratno.

Verujem da je ovo bilo dovoljno da poslušate…...ili pogledate razgovor iz srca šesnaesterca sa prvom damom gošćom u našem studiju.

Izvor: MONDO


Zapratite #Sveu16 podcast na YouTube ili SoundCloud kanalu, tamo vas čekaju stare epizode i novi gosti.

Povezano

Sve vesti