mondo.rs

Grci pišu: Zvezda nije protiv Olimpijakosa

Autor:

Prema informacijama iz Grčke, crveno-beli nisu protiv crveno-belih....

Grci pišu: Zvezda nije protiv Olimpijakosa Foto: MN Press

Prvi čovek ABA lige Igor Dodik kazao je u jučerašnjem intervjuu za "Alternativnu televiziju"da ima saznanja da je, između ostalog, Crvena zvezda mts protiv ulaska Olimpijakosa u regionalno takmičenje, dok danas stiže demanti iz Grčke.

Kako prenosi tamošnja "Gazeta", na osnovu informacija dobijenih iz rukovodstva šampiona ABA ige, Crvena zvezda mts NIJE protiv takvog scenarija.

Njihov izvor im je otkrio da su dve strane razgovarale gotovo tri sata tokom boravka čelnih ljudi Olimpijakosa u Beogradu, a da "nijednog trenutka nisu zagovarale opciju da se Olimpijakosu onemogući učešće u ABA ligi".


Predlog da tim iz Pireja zaigra u "jadranskoj ligi" još nije zvanično razmatran, a to bi trebalo da se desi 24. maja u Banjaluci na narednoj sednici Skupštine ABA.

Pre toga bi trebalo da bude održan "neformalni sastanak u Zagrebu", na koji nisu pozvani Crvena zvezda mts i FMP, a koji su inicirali iz Budućnosti nezadovoljni zbog dešavanja u finalnoj seriji ovog takmičenja u kom su poraženi posle "majstorice" u Beogradu.

Povezano

Sve vesti