mondo.rs,Tanjug

Uzbuna u Novom Sadu: Neko puca na prolaznike

Autor:

Nepoznata osoba, prema tvrdnjama stanara Bulevara Jaše Tomića i okolnih ulica, puca od petka iz vazdušne puške, a nekoliko prolaznika je, kako tvrde, pogođeno.

40
A- A A+
novi sad novisad vojvodina kralj petar prvi karađorđević Foto: MONDO, Milutin Vujičić

Tanjugu su u novosadskoj policiji potvrdili da imaju prijavu o ovom slučaju.

"Prijavljen je slučaj da nepoznata osoba puca iz vazdušne puške. Pripadnici policije, u saradnji sa građanima, istražuje ovaj slučaj", rečeno je Tanjugu u novosadskoj policiji.

Očevici su naveli za portal 021 da je bilo nekoliko povređenih, a jedna žena izjavila je za ovaj novosadski portal da je u petak uveče pogođena u ruku iz vazdušne puške dok je šetala s ćerkom.

Inđija: Zbog devojke s prozora pucao na prolaznike

"U petak predveče oko 20:30 časova šetala sam Bulevarom Jaše Tomića, trotoarom, ka ulici Kraljevića Marka sa ćerkom, bila sam bliža stambenoj zgradi koja vodi na ulicu Save Ljubojeva i koja gleda ka Bulevaru Jaše Tomića. Čula sam zvuk, šištanje i osetila bol u desnoj nadlaktici. Nisam odmah shvatila šta se dešava, ali sam videla da se nešto dešava i čoveka koji ide iza nas, koji se uhvatio za vrat. Tada sam shvatila da nas neko gađa iz zgrade i potrčale smo dalje i sklonile se. Čovek koji je isto pogođen je nastavio dalje, valjda ne shvatajući da ga je dijabola pogodila. Pošto nismo uspele da vidimo odakle se pucalo, otišle smo pravo u policiju u Kralja Petra, gde su sve zapisali i uputili me u Urgentni, gde su konstatovali da sam upucana iz vazdušne puške", priča ova Novosađanka.

Ona tvrdi da je i narednog jutra prošla istim mestom i na trotoaru pronašla tri metka dijabole koje je predala policiji naknadno.

U ovom delu grada, gde navodno nepoznata osoba puca iz vazdušne puške postoje tri ulaza u zgrade, sa oko 40 stanova.

Povezano

Sve vesti