mondo.rs

OVAKO se završava "Igra prestola"!

Autor:

Upozoravamo vas, ovo su spojleri iz izvora koji su ranije tačno "predvideli" prethodne sezone!

75
A- A A+

Do kraja serije "Igra prestola" ostale su nam još samo dve epizode, a Internet izvori otkrivaju šta ćemo u njima gledati.

Na forumima su se pojavile teorije i spojleri koje su navodno otkrili dobro obavešteni izvori iz produkcije trenutno najpopularnije serije na planeti.

Još jednom vas upozoravamo - ako ne želite da znate kako će se završiti serija, ne čitajte dalje!

RECENZIJE EPIZODA 8. SEZONE:

Prva epizoda - Ovo smo čekali!

Druga epizoda - Šta sve radimo zbog ljubavi

Treća epizoda - Bitka kakvu niste videli!

Četvrta epizoda - Šok za šokom!

Deneris, besna zbog tri gubitka, napada Kraljevu luku sa preostalim zmajem i Neokaljanima, koji su se pretvorili u "razularenu rulju koljača".

Tirion, njena desnica, preklinje je da ne uništi prestonicu, ali Deneris odbija. Tirion joj se sveti tako što obaveštava Džejmija o njenim planovima i govori mu da beži iz Kraljeve luke. Džejmi ubija Jurona Grejdžoja ali zadobija smrtonosnu ranu. U Poslednjem ratu ginu i Sersei i njena beba, mada nije otkriveno da li će ih ubiti Džejmi lično, ili Arja "prerušena" u njega.

"Klegejnbol" se konačno događa, i u njemu ginu i Sendor i Gregor, odnosno i Pseto i Planina.

ANKETA: Čija smrt vas je najviše rastužila?

Deneris postaje "Luda kraljica", uz pomoć Drogona pravi buktinju ne samo od Kraljeve luke, već i flote gvozdenrođenih.

Tirion i Sansa počinju da joj spletkare iza leđa i uvlače Džona u svoj plan. Deneris saznaje da pokušavaju da okrenu njenog jedinog saveznika protiv nje, hapsi Tiriona.

Na Tirionovom suđenju su dva nova lika, jedan u zlatnoj odeći (najverovatnije iz Dorne) i "starac sa bradom odeven u zeleno", za koga izvori ne otkrivaju ko je. Tirionovo suđenje je snimano pet dana u Zmajevoj jami ali nije poznato šta je njegova sudbina.

Džon pokušava da je ubedi da okonča krvoproliće, Deneris odbija, Džon je ubija.

ZIMOVREL, KRAJOLUJ, JEZOVUK: Oni su ih smislili!

Sansa će na kraju izdati Tiriona, kojem je obećala da će vladati zajedno. Džonova sudbina nije otkrivena među ovim spojlerima, ali mu "predviđaju" da će ili umreti, ili otići na Zid gde će napraviti novu Noćnu stražu (mada, šta će Vesterosu nova Noćna straža kada je Kralj noći gotov, nije baš najjasnije).

Kako se vama čini ovaj završetak? Recite nam u komentarima, i rešite naš kviz o "Igri prestola"!

Podsećamo vas da su HBO kanali za sve korisnike mts TV-a otključani do kraja oktobra (potrebno je samo da ih aktivirate).

Povezano

Sve vesti