mondo.rs

Bizarna smrt slavnog DJ-a

Autor:

On je pronađen mrtav u spavaćoj sobi, a u žbunju ispred kuće bila je Ruskinja u kupaćem kostimu sa polomljenom nogom. Evo šta je istraga pokazala.

Bizarna smrt slavnog DJ-a Foto: Instagram/adamskyofficial

Australijski DJ Adam Skaj (Sky) preminuo je tokom odmora na Baliju u Indoneziji, saopštila je njegova porodica.

DJ, čije je pravo ime bilo Adam Nit, imao je 42 godine i na odmoru je bio sa asistentkinjom, Ruskinjom Zojom Lukjančevom (22).

Zoja je pronađena u žbunju ispred iznajmljene vile, sa slomljenom nogom, u kupaćem kostimu. DJ je pronađen mrtav u lokvi krvi u spavaćoj sobi vile.

Istraga je utvrdila da su oboje konzumirali ogromne količine alkohola, na krovu vile gde se nalazio i bazen. Zoja je malo plivala, ali kada je izašla iz bazena okliznula se i pala s krova visine deset metara.

Skaj je čuo njeno zapomaganje i krenuo da je traži, ali je bio mrak, a ona je upala u žbunje i slomila nogu. DJ je zatim, u panici, mahnito počeo da pretražuje okolinu i tom prilikom proleteo kroz staklena vrata.

Zbog pijanstva nije primetio da se ozbiljno povredio, odnosno da je presekao arteriju u ruci. Iskrvario je na smrt i dalje tražeći svoju asistentkinju.

Porodica DJ-a saopštila je da je njegova smrt rezultat "strašne, tragične nesreće" i da će preuzeti njegovo telo kako bi ga sahranila u Australiji.

Povezano

Sve vesti