• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubitelji stripa, subota je vaš dan!

Izvor mondo.rs

Treće izdanje beogradskog Festivala stripa biće održano 11. maja.

 Tras! Festival stripa Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Festival posvećen devetoj umetnosti, Tras! Beogradski festival stripa održaće se u subotu, 11. maja u Kulturnom centru Grad, i trajaće od 11 do 19.30 časova. Posetioci festivala imaće priliku da uživaju u bogatom interaktivnom programu i berzi stripa, a među gostima ovogodišnjeg trećeg po redu izdanja naći će se cenjena imena strip – scene kao što su Valter Venturi, Đovani Fregijeri i Igor Kordej. Svi programski sadržaji Tras! festivala stripa besplatni su i otvoreni za sve posetioce.

Tras! festival treću godinu zaredom zbližava domaće i strane izdavače, koji zahvaljujući tome predstavljaju nova kvalitetna izdanja domaćoj publici. Tako će u okviru ovogodišnjeg izdanja biti održana celodnevna aktivnost berze striparenomiranih izdavačkih kuća među kojima su Veseli četvrtak, Čarobna knjiga, Phoenix press, Darkwood, Makondo, Komiko, System Comics, Besna kobila, Dibidus, Forma B, Everest Media, Modesty stripovi i knjižara Alan Ford.

Osim toga, biće upriličen i program Autori za publiku u okviru kog će gosti festivala crtati i pisati posvete posetiocima. U periodu od 11.30 do 13.00 i od 16.30 do 18.00 posetioci će imati priliku da dobiju crteže od Đovanija Fegijerija, Valtera Venturija, Igora Kordeja, Dark Perovića i Štefa Bartolića. Deljenje brojeva za posvete i crtanje održaće se petnaest minuta pre navedenih termina.

U periodu od 18.30 do 19.30 časova posetioce festivala očekuje i Aukcija izloženih printova, u okviru kog će svi potencijalni učesnici aukcije imati priliku da svojoj strip – kolekciji pridodajujoš koju potpisanu i uramljenu reprodukovanu tablu ili plakat gostiju festivala.

Tras! Beogradski festival stripa ove godine doživeće svoje treće izdanje. Osmišljen kao interaktivna manifestacija sa više tematskih oblasti delovanja, festival je namenjen ljubiteljima strip-umetnosti svih uzrasta.

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Korto

Naravno Korto Malteze ❤

milos

Eeeeekakvo je detinjstvo bilo uz Bleka Stenu,Zagora Teneja,Kapetana Marka,Tex Vilera...❤️

Nosmoking

@milos komandant...Mark, kapetan Miki:)))

SERIJE