mondo.rs

NOVO DNO: Rodman pijan krade u radnji?! (VIDEO)

Autor:

Snimak prikazuje legendu NBA lige u "izmenjenom stanju svesti" i usred krađe!

NOVO DNO: Rodman pijan krade u radnji?! (VIDEO) Foto: Guliver/Getty Images/Jim Rogash

Denis Rodman, nekadašnja NBA legenda, u centru je novog skandala.

Rodman je, u pratnji dve žene i jednog muškarca, ušetao u prodavnicu "VIBES" u Njuport Biču u Kaliforniji i počeo da pravi haos.

Zaposleni u radnji rekli su da su svih četvoro "smrdeli na alkohol", a Rodman je počeo da zapitkuje radnike "sve i svašta" kako bi im odvukao pažnju.

Jedna od žena je počela da trpa izloženu odeću u torbu, a onda je muškarac sa pulta uzeo kristalnu skulpturu i rekao da želi da je kupi. Međutim, ispala mu je iz ruke i razbila se na podu, pa kada su zaposleni prišli, žena je nastavila da krade garderobu.

Denis je počeo da viče i optužuje zaposlene za razbijanje skulpture, a onda su on i ekipa pobegli iz radnje sa robom vrednom više od 500 dolara.

Policija Njuport biča, kao ni PR služba bivše košarkaške zvezde, nisu još uvek želele da komentarišu slučaj.

Pogledajte!

Izvor: YouTube/TMZ Sports

Ukoliko je Rodman zaista pijan počinio krađu, to je kršenje uslovne kazne na koju je osuđen nakon prošlogodišnjeg incidenta.

Takođe u Njuport biču, Rodman je vozio pijan i sproveden je u stanicu, gde je "naduvao" 0.8 promila. Ostao je u ćeliji sedam sati a zatim je pušten da se brani sa slobode. Kasnije je objavljeno da je potražio stručnu pomoć, i dobrovoljno se prijavio u kliniku za lečenje alkoholizma.

Rodmanu ovo nije bio prvi sukob sa zakonom. Još 1999. je prvi put uhapšen zbog tuče sa tadašnjom suprugom Karmen Elektrom, iste godine vozio je pijan i bez dozvole, pa je završio u policiji.

Pre 16 godina, uhapšen je zbog ometanja policije koja je istraživala poslovanje jednog od njegovih restorana, zatim je 2003. uhapšen zbog napada na tadašnju devojku.

Ponovo je vozio pijan 2004, u maju te godine otišao na prvo lečenje od alkohola, a samo mesec dana kasnije opet je napao svoju ženu. Krajem 2016, izazvao je udes, a zatim pobegao sa mesta nesreće.

Povezano

Sve vesti