mondo.rs

Frajer o kojem svi pričaju! (VIDEO)

Autor:

Prva epizoda "ukinute serije" i goli glumac u kadru!

Frajer o kojem svi pričaju! (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Netflix lucifer

Emitovana je prva epizoda četvrte sezone serije "Lucifer", priče o đavolu koji rešava zločine u Los Anđelesu. Zanimljivost koja prati ovu seriju je činjenica da ju je Foks ukinuo nakon treće sezone, ali su je onda fanovi spasili besnim tvitovima. Ubrzo - Netflix je otkupio seriju.

"Kada je objavljeno da je kraj, laknulo mi je. Mislio sam o tome dugo, pričalo se, svakog dana smo očekivali to. I mislio sam da je kraj - 36 sati. Posle toga su telefoni počeli da zvone", ispričao je glavni glumac Tom Elis, prenosi "Dejli Mejl" i to uz slike GOLOG glumca.

Fanovi spasli seriju!

Razlog zašto se Lucifer skinuo je, naravno, rešavanje slučaja, ali u nudističkom kampu. Svi koji su odlepili na tizer...

Izvor: YouTube/Netflix

... biće zadovoljni kada čuju da mu "sramotu" prikrivaju samo strateški postavljene činije voća.

Tom Elis (39) igra Lucifera koji se "smorio" u Paklu i preselio u Los Anđeles. Markantni Lucifer, koji je i dalje zadržao svoje ime i svima uporno govori da je besmrtan i ima neobične moći, pomaže policiji Los Anđelesa da rešava zločine, a niko mu ne veruje kada priča o sebi….

Pogledajte trejler:

Izvor: YouTube/Netflix

Obožavamo ovu glumicu iz "Lucifera"!

Naravno, žene "odlepljuju" na njega, a njegova moć krije se i u tome da ljudima prosto izlete najgore stvari o kojima misle, ili koje planiraju da urade, čim ga vide.

Povezano

Sve vesti