mondo.rs

Stigao novi član rijaliti porodice! (VIDEO)

Autor:

Ovo je četvrto dete starlete i repera.

Stigao novi član rijaliti porodice! (VIDEO) Foto: Gulliver/Getty Images/Dimitrios Kambouris

Kim Kardašijan (38) i Kanije Vest (41) postali su roditelji još jednog mališana!

Njih dvoje još uvek nisu otkrili ime dečaka, ali ne sumnjamo da će biti nešto jednako "kreativno" kao i imena ostale dece.

Par je nedavno priredio za najbliže prijatelje i porodicu žurku povodom dolaska bebe koja kao tematiku imala kanabis. U njihovom domu u Kaliforniji (gde je marihuana legalna), Kim, deca i njene prijateljice, "kulirale" su na prostirkama za meditaciju u dvorištu, mazale se uljima od kanabisa i "duvale".

Ovo je četvrto dete repera i rijaliti zvezde - Nort (5) je najstarija ćerka Kim i Kanijea, a pored sina kojeg su upravo dobili, imaju i Seinta (3) i Čikago (1). Ovo je drugi put da se slavni par odlučio da iskoristi surogat majku, nakon što su to istu uradili za ćerku Čikago koja je rođena na početku prošle godine.

Doček nove bebe uz marihuanu!

Nakon što je Nort i Seinta rodila prirodnim putem, Kim je dobila zabranu od lekara da ostaje ponovo u drugom stanju, jer bi zbog komplikacija mogla da umre. Ona ima zdravsteno stanje koje se manifestuje tako što nakon porođaja placenta ostaje zakačena za zid materice, pa je u dva navrata njen život bio ugrožen, a kako je ona to slikovito opisala, "lekar je morao da joj zavlači ruku u do materice i noktima grebe placentu sa zidovima". Dodala je da je to bilo najbolnije iskustvo u njenom životu.

U petak ujutru je Kortni Kardašijan objavila u emisiji kod voditeljke Elen Dedženeres da se surogat majka koja nosi dete njene sestre porađa. Ona je dovela decu u emisiju gde je gostovala njena mama Kris Džener i iznenadila je ovom vešću. Mališan čije ime tek treba da saznamo je deseto unuče Kris.

Izvor: YouTube/TheEllenShow

Povezano

Sve vesti