MONDO/Tanjug

Mihajlović odgovorila na Šešeljevo vređanje

Autor:

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, Zorana Mihajlović, odgovorila je danas na uvrede koje joj je uputio lider SRS Vojislav Šešelj.

5
A- A A+
vojislav šešelj srs Foto: Tanjug/Rade Prelić

Na njenu izjavu da između šatora SRS-a u Hrtkovcima i onog koji je postavio Savez za Srbiju u Pionirskom parku nema mnogo razlike, jer se, kaže, i jedni i drugi ponašaju neodgovorno prema građanima, Šešelj je odgovorio u svom "stilu".

Izvor: Tanjug

"Šatori su pogodni za nešto drugo, a kad Zoranu Mihajlović privedem pod moj šator, objasniću joj tamo o čemu se tačno radi...", rekao je lider radikala za tabloid "Alo".

Mihajlović je danas, na konferenciji za novinare povodom potpisivanja ugovora o privatizaciji "Luke Novi Sad", odgovorila da je to "standardna priča Vojislava Šešelja".

"Kao ni od lidera Saveza za Srbiju, koji žele da dođu na vlast bez izbora, ni od njega ne mogu da se čuju činjenice ni argumenti, niti se vidi briga za građane Srbije", dodala je Mihajlović.

Političarima iz opozicije je poručila da moraju da imaju progaram, jer je to ono što, kaže, građani žele.

"Bilo da je u pitanju Šešelj, Jeremić, Trifunović ili Đilas, morate imati program. Građani hoće da vide program i hoće rezultat - da vide put, koridor, luku, investiciju, i da mogu da znaju šta ih čeka za pet, deset ili i više godina, da li se Srbija razvija ili ne. To je ono što građani hoće, a sve drugo je za mene neodgovorno", zaključila je Mihajlović.

Povezano

Sve vesti