mondo.rs

Trinkijeri i Gagić: Nimalo lako

Autor:

Crno-beli su odali priznanje rivalima iz Novog Pazara i konstatovali da je tamo "nezgodan domaći teren" za svakoga.

Trinkijeri i Gagić: Nimalo lako Foto: MN Press

Partizan je pobedom u Novom Pazaru (66:81) učvrstio status lidera B grupe Superlige, sa skorom 4-0.

Uspešno je započeta serija od čak pet gostovanja, koja se nastavlja u nedelju u Užicu, a jedina loša stvar je povreda nosa, zbog koje je Markus Pejdž završio utakmicu već u finišu prve četvrtine.

"Želim da čestitam Oliveru Popoviću na pravoj, tvrdoj, poštenoj partiji. Mislio sam da će tako biti i baš tako je bilo", rekao je Andrea Trinkijeri.

"Oni su pogađali teške šuteve, ali to zna da se desi kada imaš veliku motivaciju i ovakav ambijent. Trebalo je samo da budemo malo strpljivi i da sačekamo da ti teški šutevi prestanu da ulaze u koš".

Crno-beli su šutirali trojke ispod 30 odsto (9/34).

"Nismo pogodili ništa, zato smo se malo više gnjavili u napadu nego što je trebal. Ali, ovo nije lak teren ni za koga", završio je italijanski strateg.

Centar Partizana Đorđe Gagić ocenio je da je utakmica dobijena odbranom.

"Pre svega da se zahvalim igračima Novog Pazara na fer borbi. Od prvog momenta su ušli u meč jako oštro i borili se do poslednjeg momenta. Ovo je nezgodan teren, imaju dobru podršku publike i utakmica nije bila nimalo laka. Mi smo se borili da odbranom postavimo stvari onako kako smo želeli i da utakmicu privedemo kraju", istakao je Gagić.

Povezano

Sve vesti