mondo.rs

Novi dečko - hrvatski bogataš? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Najpoznatija srpska blogerka navodno ima novog dečka "u komšiluku".

24
A- A A+

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah navodno je u vezi sa hrvatskim bogatašem Mateom Šarićem, sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića.

Zorana je ove nedelje proslavila rođendan, a među zvanicama na slavlju u Beogradu bio je i njen novi dečko, prenosi "Informer".

Povećala sam grudi, šta vas zanima?

"Samo najuži krug njenih bliskih ljudi zna za vezu, ostalima je rekla da su samo prijatelji. Zorana je često kod Matea u Zagrebu, gde uživaju zajedno, ali vodi računa da ih mediji ne raskrinkaju. Razmišljali su i da li da on dođe na proslavu, jer vezu kriju da bi se zaštitili od medija i izbegli pritisak," rekao je izvor blizak blogerki.

Mateo je vlasnik jedne od najpoznatijih zagrebačkih diskoteka, u kojoj često gostuju pevači i pevačice iz Srbije. I prošlog meseca, hrvatski mediji su postavili pitanje da li je upravo Mateo, o kojem se "ne zna mnogo", novi partner blogerke.

Zorana je nedavno u jednom videu pričala o tome kako je pritisak medija "presudio" njenoj prethodnoj vezi sa fudbalerom Danijelom Milićevićem. U najnovijem videu koji je objavila, nastavila je izazov u kojem jede dok priča sa gledaocima, pa je nekoliko puta podrignula.

Pogledajte video o "fenomenu" zvanom Zorannah!

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti