mondo.rs

Pevao "Daj mi vina da se napijem", umro od ciroze jetre

Autor:

Pevač čiji je hit "Daj mi vina da se napijem" obeležio devedesete preminuo je u Splitu od ciroze jetre, prenose hrvatski mediji.

Pevao "Daj mi vina da se napijem", umro od ciroze jetre Foto: Guliver/Getty images plus/iStock/nixoncreative

Karlo Jurčević, pevač koji je devedesetih objavio hit "Daj mi vina da se napijem" sa grupom Dar Mar, preminuo je u bolnici u Splitu od komplikacija izazvanih cirozom jetre.

Nakon raspada grupe, ovaj splitski pevač započeo je solo karijeru, ali je ubrzo napustio scenu zbog smrti i majke i sestrinih zdravstvenih problema.

Osim što se bavio pevanjem bio je i vlasnik jednog kafića u Splitu. Vest o njegovoj smrti potvrdila je njegova prijateljica, tamošnja voditeljka i pevačica Đana Apostolski, koja je rekla da je Karlo bio veoma talentovan, ali da je "otišao pogrešnim putem".

"U šoku sam, on nije uspeo, a bio je sam... Zatvorio se u sebe i odao alkoholu. Sada mi je žao što sam mu se retko javljala," rekla je ona za "100posto.hr".

Taj portal prenosi da je Karlo svojevremeno rekao da drogu nikada nije pipnuo, ali da "voli da popije". Nije odlazio na lečenje u ustanovama predviđenim za to, već je pokušavao sam da se izbori sa problemom zavisnosti.

Pogledajte kako domaća estrada pamti muzičku scenu devedesetih.

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti