mondo.rs

Hrvatska novinarka: "Predivno ljudsko biće, hvala ti!"

Autor:

Nakon izjave Novaka Đokovića o navijanju za Hrvatsku, oglasila se i novinarka.

Hrvatska novinarka: "Predivno ljudsko biće, hvala ti!" Foto: Guliver/Getty Images/Clive Brunskill

Najbolji teniser sveta Novak Đoković davao je intervjue za zagrebačke medije, a u razgovoru sa hrvatskom novinarkom Fani Stipković za Novu TV, "uzburkao" je javnost kada je izjavio - "naprosto osećam da su Hrvati moji".

On je dodao da je istina da je u određenim medijima u Srbiji jako osuđivan što je podržao hrvatsku fudbalsku reprezentaciju, ali mu to nije smetalo.

"Ja takve stvari svesno radim. Zato što znam da sa svojim uticajem, statusom i imenom mogu da doprinesem pozitivnoj energiji i uzajamnoj podršci. Uostalom, koga ću podržavati ako neću Hrvatsku? Naprosto osećam da su Hrvati moji. Znam da će to nekima smetati, poštujem, ali nadam se i da drugi poštuju moj izbor", rekao je Đoković.

Njegov stav je oduševio hrvatsku novinarku Fani Stipković koja je na Instagramu izrazila svoje oduševljenje prema srpskom teniseru.

"On nije samo najbolji teniser sveta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi preneo poruku ljubavi koju bi trebali imati jedni za druge i kako bi svojim porukama i delima pomogao da ovaj svet postane bolje mesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primer uzornog sportiste i još kvalitetnije osobe", napisala je ona na svom Instaram profilu.

View this post on Instagram

He is not only the number 1 tennis player in the world, he is an incredible human being who is using his talent and fame to spread the message of love & compassion and to make this world a better place. Thank you for a great interview @djokernole , you are an example to follow, an extraordinary athlete and even better person .............................................................................................. On nije samo najbolji tenisač svijeta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi prenio poruku ljubavi koju bi trebali imati jedni za druge i kako bi svojim porukama i djelima pomogao da ovaj svijet postane bolje mjesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primjer uzornog sportaša i još kvalitetnije osobe. Intervju s Novakom moći ćete pogledati uskoro na Novoj TV . . . . . _____________________________________________________________ #fanitv #exclusive #interview #novakdjokovic #tennis #champion #sport #tv #television #journalist #producer #producerlife #madrid #spain #croatia

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

Povezano

Sve vesti