mondo.rs

Biković pozvao Ruse da podrže Srbiju

Autor:

Glumac je putem društvenih mreža istakao da želi da podigne svest "o kršenju međunarodnog prava i rezolucije 1244".

13
A- A A+

Glumac Miloš Biković, koji je veoma popularan u Rusiji, postavio je nekoliko fotografija na svom Instagramu i objavio peticiju tražeći od svojih pratilaca da podrže teritorijalni integritet Srbije.

Fotografiju iz filma "Balkanska Međa" Biković je potpisao sa:

"Nisam ratovao niti služio vojsku ali ovo je moj rok. Filmovi koji će pomoći da se ne zaboravi podvig ljudi koji su dali svoje živote za budućnost. Budućnost koju mi danas živimo. I to živimo nedostojno njihovog podviga. Druga slika je slika mog dede, nišandžije PVO (levo) i crvenoarmejca (desno) u tek oslobođenom Zagrebu 1945. Treća slika je druga strana te fotografije koju je crovenoarmejac poslao mom dedi. Poslednje reči u kratkom pismu glase 'molim te ne zaboravi'. I evo im odgovor obojici: Nije zaboravljeno!", napisao je on i dodao:

Poruka NIJE: "Albanci su loši, Srbi su dobri"

"Hvala vam za podvig. Hvala za slobodu. Četvrta slika je poziv svim mojim pratiocima, pogotovo Rusima, da napišu 1244 na imenima svojih profila. Da se podigne svest van granica Srbije o kršenju međunarodnog prava i rezolucije 1244. Pobede su za nama ali i ispred nas. Jedna od njih je i očuvanje celovitosti Srbije. Srećan dan pobede!"

Slike pogledajte OVDE.

Šta je Biković poručio Englezima?

Koliko je koštala "Balkanska međa"?

Povezano

Sve vesti