mondo.rs

Sećate se Anahi, omiljene "buntovnice"? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Nekoliko puta je bila gošća Beograda i čak dva puta nastupala u krcatoj Areni!

Sećate se Anahi, omiljene "buntovnice"? (FOTO, VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/anahichannelone

Nagrađivana meksička pevačica i zvezda brojnih telenovela, Anahi, danas puni 36 godina. Puno ime joj je Anahi Đovana Puente Portilja de Velasko, a najpoznatija je kao bivša članica ženske grupe Rebelde, kao i ulozi u istoimenoj seriji.

Prva dva koncerta kod nas održala je sa grupom Rebelde u, tada, Beogradskoj areni 2008. godine, a potom nastupila samostalno u Domu sindikata, ali i u Areni još jednom, gde je publici predstavila svoj prvi solistički album.

Nakon duže pauze u svetu muzike, vratila se pre nekoliko godina ponovo na scenu i počela da niže nove profesionalne uspehe.

Ipak, u privatnom životu joj nije sve bilo kako treba...

Pet godina je bolovala od anoreksije, lečila se u pet zdravstvenih centara, a jednom prilikom joj je, tokom porodičnog odmora pozlilo i hitno je prebačena u bolnicu. Njeno srce nije kucalo osam sekundi. Nakon oporavka se često pojavljivala na događajima na kojima se govorilo o poremećajima u ishrani i pričala o svom iskustvu u borbi protiv anoreksije.

Rebelde poslednji put u Beogradu! Valjda?!

Potom su lekari ustanovili da Anahin mozak ne dobija dovoljno kiseonika usled devijacije septuma, što je dovelo do brojnih zdravstvenih problema, čak i infarkta. Anahi je uspešno operisana.

Anahi je u aprilu 2015. godine ove godine rekla "da" guverneru Čiapasa Manuelu Velasku Koelju, a par je dobio sina Manuela 2017.

Podsetite se Anahi:

Izvor: YouTube/Dulcega

Izvor: YouTube/WM CHANNEL

Izvor: YouTube/anahichannelone

Povezano

Sve vesti