mondo.rs

Spartak demantovao navode - u Vranju je bilo regularno

Autor:

Subotičani se oglasili povodom sporne utakmice na jugu Srbije.

Spartak demantovao navode - u Vranju je bilo regularno Foto: MN Press

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv oglasio povodom utakmice prethodnog kola Superlige Srbije koju su odigrali sa Dinamom u Vranju.

Razlog za njihovu intervenciju je, smatraju u Subotici, neistinitost navoda medija da je taj meč bio namešten.

Izvor: YouTube/Superliga

Saopštenje Subotičana prenosimo u celosti:

Povodom vesti koje se pojavila u nekim medijima da je FK "Spartak Ždrepčeva krv" u Vranju 11.05.2019. godine odigrao neregularnu utakmicu FK "Spartak ŽK" izdaje sledeće saopštenje:

FK "Spartak Ždrepčeva krv" se najoštrije ograđuje od svih navoda koji suiznešeni u vesti koja je objavljena u pojedinim medijima da je FK "Spartak ŽK"odigrao neregularnu utakmicu na način da se na klupi našeg tima nije nalazio glavni ni pomoćni trener.

Ova konstatacija je neistinita,a u prilogu Vam dostavljamo protokol sa utakmice odigrane u Vranju u kojem se sve jasno vidi. Ovim putem molimo sve medije da ne objavljuju neproverene i lažne informacije koje dobijaju sa Tviter naloga nekredibilnog izvora i pozivamo ih da se uvek obrate našem klubu kada su im potrebne istinite i stvarne informacije.

Zahvaljujemo se svim medijima u Srbiji koji zdušno podržavaju srpski fudbal isport u celini i nadamo se da će tako nastaviti i u buduće.Naš klub im uvek stoji na raspolaganju.

Povezano

Sve vesti