mondo.rs

A, sutra - Džon Vik! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Spremite se za akcioni spektakl, koji je od četvrtka na repertoaru domaćih bioskopa.

A, sutra - Džon Vik! (FOTO, VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Lionsgate Movies

"Si vis pacem, para bellum (Ako želite mir, pripremite se za rat)."

Od samog početka filma "Džon Vik: Parabelum", sat neumoljivo otkucava penzionisanom plaćenom ubici. Akcija se nastavlja nakon drugog poglavlja filma kada je Džon Vik izbačen i lišen zaštite Vrhovnog stola, tajne globalne organizacije kriminalnih organizacija koja sprovodi kodeks ubica.

S glavom ucenjenom na 14 miliona dolara, čak se ni Vik nikada nije suočio s toliko neprijatelja koji žele okončati njegovo postojanje. Ipak, to ga neće zaustaviti u potrazi za ličnom osvetom.

Ovo treće poglavlje proširuje Vikov svemir i otkriva nam više o tajnim operacijama Vrhovnog stola i uvodi nove zanimljive likove.

U novom nastavku uzbudljive hit franšize ponovo vidimo Kijanua Rivsa u ulozi Džona Vika, a tu su i Lorens Fišburn kao moćno Bauveri King, Ijan Mekšejn kao upravnik hotela gde ubice odsedaju. Lens Redik kao Čeron, korisni konsijerž hotela i Tobajas Sigal kao Erl, Bauverijev doušnik. U filmu se pojavljuje i naš proslavljeni košarkaš Boban Bobi Marjanović, koji glumi jednog od plaćenih ubica koji jure Džona!

Pridružuje im se Hale Beri u ulozi Sofije, Vikove stare prijateljice koja se bori u društvu pasa, i mnogi drugi.

"U ovom poglavlju Džon Vik kreće u rat sa svetom. To nam daje priliku da idemo na nova mesta, razvijemo njegovu ličnu  priču i proširimo priče drugih likova. Svaka akciona scena daje vam više uvida i znakova  o tome ko je Džon Vik i koji je njegov cilj. Kako bi preživeo mora za pomoć da se obrati nekome kome ne želi", rekao je Rivs o ovom filmu za strane medije.

Za glumca je ovaj film bio fizički najzahtjevniji u celoj njegovoj karijeri. "Vizija ovog filma bila je tako ambiciozna da sam počeo ozbiljno da treniram četiri meseca pre. Ipak, volim ovaj lik i njegov svemir koji smo stvorili."

Slomila TRI REBRA i nastavila snimanje!

Ni Hale Beri akcija nije strana, ali i ona kaže kako nikada nije tako naporno trenirala. Sviđa joj se njen lik "koji u priču unosi srce i dušu kao neko iz Džonove prošlosti ko zna cenu njegovog posla."

"Džon Vik: Parabelum" je od četvrtka, 16. maja (sutra) na repertoaru u domaćim bioskopima!

Do tada, podsetite se trejlera:

Izvor: YouTube/Lionsgate Movies

Povezano

Sve vesti