mondo.rs

Audi osvežio najpopularnije modele (FOTO)

Autor:

Podmlađena su tri modela koji nose oznaku A4 i dva S4

Audi osvežio najpopularnije modele (FOTO) Foto: promo/Audi AG

Nakon četiri godine od pojavljivanja aktuelne generacije Audija A4, došlo je vreme da se malo "zategnu bore".

Dizajneri iz Ingolštata su podmladili sve modele iz serije "četiri" – A4 sedan, Avant, Allroad, kao i S4 u sedan i karavanskoj verziji.

POGLEDAJTE GALERIJU A4 SEDAN, AVANT I ALLROAD:

Očekivano najveće promene su primetne na prednjem delu. Farovi su elegantniji, dok je maska hladnjaka dodatno povećana. Pozadi su primetna nova svetla, u skladu sa ostatkom game.

Što se unutrašnjosti tiče, jedino je unapređen Audije info-zabavni MMI sistem. Proizvođač posebno ističe njegovo lakše korišćenje uz zvučnik "fidbek". Takođe, tu su i novi onlajn servisi, a automobil je sada moguće otključati, ali i aktivirati motor korišćenje pametnog telefona.

Audi će ponuditi kupcima u Evropi šest turbo motora sa rasponom snage od 150 do 347 KS, koliko ima 3.0 V6 TDI koji se ugrađuje u S4. Većina motora će imati i blagu 12-voltnu hibridnu pomoć, koja smanjiti potrošnju za 0,3 litra na pređenih 100 kilometra, kao i emisiju izduvnih gasova.

POGLEDAJTE GALERIJU S4 SEDAN I AVANT:

Motori će moći da se upare sa 6-stepenim manuelnim i automaticima (7-stepeni S-tronic i 8-stepeni tiptronic).

Osnovna verzija modela A4 (Sedan 35 TFSI 150 KS, S tronic) u Nemačkoj će koštati 35.900 evra, dok početna cena za S4 Sedan V6 TDI iznosi 62.600 evra.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našim Facebook i Instagram stranicama.

Povezano

Sve vesti