• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić: Koridor 10 menja sliku Srbije (VIDEO)

Izvor Tanjug

Predsednik Aleksandar Vučić je danas objavio kratak video snimak kojim je podsetio kako su tekli radovi na toj deonici autoputa.

Snimak je objavio uoči otvaranja celog južnog kraka Koridora 10 u Srbiji, najavljenog za predstojeći vikend, na svom Instagram nalogu "budućnostsrbijeav".

"Ovo menja sliku Srbije. Da se ljudi ponose, da vide koliko je Srbija napredovala, koliko može da ide brže, drugačije i uspešnije", naveo je predsednik.

Savladana Grdelica, od nedelje "pista" do Soluna! VIDEO

U snimku su prikazane različite faze u izgradnji više deonica Koridora 10, kako je to izgledalo pre, a kako sada izgleda kada je sve spremno za otvaranje autoputa.

Prikazano je kako su radnici savladali kosinu u Grdeličkoj klisuri, kao i most Vrla u Vladičinom Hanu, jedan od najvećih graditeljskih poduhvata na Koridoru 10.

Predsednik Vučić je ranije najavio da će u subotu ili nedelju biti otvorena poslednja deonica autoputa na južnom kraku Koridoru 10, kroz Grdeličku klisuru.

Komentari 66

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Cikaski Kamiondzija

Pisanje. Hvala na autoputu, ali za 7 godina se sa 70km hvale kao da je 700km, a i da je 700 km to je malo. Kada je jelka 83 hiljade evra, koliko li su tek ovde uzimali, ali opet jeste bolje ista nego nista. Jos samo kad bi odpustili u celoj drzavi sve putare i zaposlili nove pa,makar da sneg ciste prioritetno sa autopeteva, pa i ostalih deonica, a ne na autoputu Beograd Cacak da ima u levoj trazi pola metra, u desno 30 cm snega i da niko ne radi svoj posao, osim naravno tete koja naplacuje putarinu. Ne daj Boze da prodje grtalica ili nesto da se baci, kao npr so ili kiselina, ili da dodje policija i napise prijavu protiv putarske sluzbe. Jbg, svi u clanovi nazadne nam sekte bivsih radikala.

srBEnDA

Što više ulagati u putnu infrastrukturu...

Babic je jos uvek na slobodi(AZRA)...

Trazi se brdo...😁😁😁

special image